Kylie Minogue a színpadon
Getty Images

Kylie Minogue meglepő módon tér vissza – erre senki sem számított

Kylie Minogue piacra dobta rozé pezsgőjét, amely ínycsiklandó alternatívát ígér azoknak, akik idén télen mérsékelni szeretnék az alkoholfogyasztást, ugyanis az énekesnő legújabb itala alkoholmentes.


A pophercegnő elképesztő sikert aratott bormárkájával, a Kylie Minogue Wines-szal. Az egymillió eladott palackot nyaktörő sebességgel érte el, és idén a Nielsen adatai szerint a márka értéke 18,9 millió font, a mennyiség 314,9%-kal nőtt. Most pedig két év után, ismét előrukkolt egy különleges finomsággal.

Első alkoholmentes rozé pezsgőjét 700 Tesco áruházban és a Booker kiskereskedelmi partnereknél dobja piacra.

Teljesen felvillanyoz, hogy az idei ünnepi szezonra már bevezethetem a Kylie Minogue Wine első nulla százalékos alkoholtartalmú pezsgő rozéját. A legmagasabb minőségű, válogatott alapanyagokból, köztük prémium európai szőlőből és a kínai Yunnan tartományból származó, magasan fekvő, kézzel szedett, organikus teából készült Kylie Minogue Wines Zero Sparkling Rosé innovatív ital, amely a komplexitást, a finom egyensúlyt és a száraz befejezést ötvözi, és minden olyan Rozé kedvelőnek tetszeni fog, aki egy kellemesen tiszta, textúrás terméket keres, alkohol tartalom nélkül"

– nyilatkozta Minogue.

A figyelmetekbe ajánljuk