Kollázs Marché francia finomságok

Egy francia kispiac költözött a budapesti luxusszállodába – itt a Kollázs Marché

Nem kell többé közel 1500 kilométert utaznunk, ha a lyoni és párizsi piacokon fellelhető, semmihez sem fogható ízeket szeretnénk megtapasztalni, ugyanis a Kollázs, a Four Seasons Hotel Gresham Palace étterme Marché néven francia ínyencségszelekcióval erősíti előételkínálatát.


Koll\u00e1zs March\u00e9 francia finoms\u00e1gok

Kollázs

Október közepe óta a Kollázs bejáratával szemben, az egykori grillbár helyén egy elegáns francia delikátüzlet dizájnjával ellátott csemegepult fogadja a vendégeket, megtöltve érlelt sonkákkal, szalámikkal, kolbászkákkal, sajtokkal, olívabogyókkal, savanyúságokkal, patékkal, lazaccal, garnélákkal, csigákkal és osztrigával.

Koll\u00e1zs March\u00e9 francia finoms\u00e1gok

Kollázs

A Marché kínálatát Győrffy Árpád séf állította össze franciaországi útjai során gondosan kiválasztott gourmet alapanyagokból – amiket néhány, magyar termelőktől beszerzett finomságokkal egészített ki.

Mindez csupán az új koncepció első része: a jövőben ugyanis a Kollázs Marché elviteles delikátüzletként is fog funkcionálni, ahová bármikor betérhetünk kedvenc francia csemegéinkért és egy palack champagne-ért.


A figyelmetekbe ajánljuk