banános gofri epres gofri kiwis gofri
Facebok/Food Truck Show

Food Truck Show: jön az utolsó felvonás

Készítsük a gyomrunkat: spanyol, olasz, amerikai ízekkel, desszertekkel, fröccs- és sörkülönlegességekkel gurulnak be a kocsik a Margitszigetre!


A Kincsem Park helyett a Margitszigeten tartják a szeptemberi Food Truck Show-t 18 és 20. között. A ló- és agárverseny elmarad, de a guruló kocsik kinyitnak, méghozzá a Wonder Island-en, ahol a Duna-parttal, az ugrálóvárral, zenélő kúttal körülvéve egy igazi családi rendezvény vár a látogatókra.

Kedvcsináló tavalyról

Szeptember 18-án 30 kocsi gurul be a Margitszigetre, köztük a legutóbbi évek nyertes truck-jai, de számos új kocsi is feltűnik, spanyol, olasz, amerikai ízekkel, desszertekkel, fröccs- és sörkülönlegességekkel, szigorúan műanyagmentesen tálalva. A rendezvény ingyenes és egész hétvégén 22 óráig dj-kel és utcazenészekkel várja a családokat.

Elindult az online szavazás, amelyen mindenki kiválaszthatja az kedvenc truck-ját. A díjátadót pedig vasárnap este rendezik, ahol a legnépszerűbb kocsi megkapja a szakmai elismerést.

„Dacára annak, hogy ez az év átírta a terveinket, és jóval később kezdődött el a szezon, 8 db új kocsi is csatlakozott a csapathoz. 7 vidéki városban, családias hangulatban, de mindig maximális létszámmal, elégedetten zárjuk az idényt" – értékelte az évet Vad-Horváth Zoltán főszervező.

A Facebook-eseményt itt találjátok!


A figyelmetekbe ajánljuk