piknik a tőkék között
Fotó: Simon Péter

Természetközeli high-class élmény a balatoni borbirtokon

Valódi, tiszta ételek és borok, átlátható forrásból, minőségi kompromisszumot nem ismerve - ez a filozófia határozta meg azt az exkluzív eseményt, amely Magyarország vezető fine dining catering márkájának és az ország első, nagy biodinamikus borászatának együttműködésével valósult meg.


A Terra Catering és a kéthelyi Kristinus Borbirtok olyan kivételes és egyedi rendezvényt álmodott meg, amelyet itthon még egy rendezvény szolgáltató cég sem nyújt: a borkészítés, a rendezvényszervezés, a programok és a fine dining catering elegye páratlan élményt ígér.

A koronavírus hatására tapasztalt piaci átrendeződés és újratervezés arra ösztönözte Falko Siecke-t, a Terra Catering alapítóját és ügyvezető igazgatóját, valamint Florian Zarubát, a dél-balatoni Kristinus birtokigazgatóját, hogy trendformáló ötlettel álljanak elő. A kialakult helyzetre a fenntarthatóság jegyében természetközeli fine dining catering megoldással válaszoltak.

Az exkluzív program részletei

  • VIP retúr transzfer Budapest – Kristinus – Budapest
  • Személyre szóló gourmet úti csomag
  • Saját idegenvezető a transzfer busz fedélzetén
  • Üdvözlőital a borászatnál érkezéskor
  • Teljes exkluzivitás a vendégei és Ön részére a teljes hotel területén
  • Személyre szóló és egyedi ajándék bekészítés a szobákban
  • Traktortúra a szőlőtőkékhez közben vezetett borkostoló az út alatt
  • Piknik a dűlőn balatoni panorámával
  • Fotóélmények személyre szabott fotófalnál
  • Különleges fogadás a borászat hordós érlelő termében
  • Mentalista előadás Danny Blueval
  • Fine dining vacsora /Terra Catering/ és /Kristinus/ borpárosítások
  • Korlátlan italfogyasztás a vacsorát követően
  • Gourmet reggeli
  • Személyre szóló Kristinus borválogatás fadobozban távozáskor
  • Transzfer Budapestre, frissítő bekészítéssel a luxus minibuszban
  • Kreatív dekoráció minden helyszínen AV, fény, projektor és hangrendszer

A figyelmetekbe ajánljuk