Facebook wall decor

Az HBO lecsapott egy Facebookról szóló sorozatra

A főszerepet A Korona egyik sztárja fogja játszani, és bizonyos értelemben akár A közösségi háló folytatásaként is lehet emlegetni.


A közösségi háló forgatókönyvírója, Aaron Sorkin már egy ideje pedzegeti, hogy folytatást készítene a 2010-es Facebook-filmjéhez. Most az HBO többé-kevésbé megelőzi, ugyanis sorozatot készít az An Ugly Truth: Inside Facebook’s Battle for Domination című könyv alapján Doomsday Machines címmel, ami magyarul nagyjából annyit tesz, hogy világvége gépek.

Amolyan emberi drámaként írják le a sorozatot, ami azt meséli el, hogy a Facebook a növekedés iránti könyörtelen törekvésében milyen politikai és társadalmi problémák övezték útját. A sorozat Sheryl Sandberg operatív vezérigazgató és Mark Zuckerberg sztorija lesz elsősorban, akik világszerte emberek milliárdjainak kommunikációját és információfogyasztását alakítják.

Arról még nincs infó, hogy a szériában kit láthatunk majd Zuckerberg szerepében, Sandberget viszont A Koronáért Emmy-djat nyert Claire Foy fogja majd alakítani. Emellett azt is tudni, hogy a Pulitzer-díjas drámaíró és szerző, Ayad Akhtar, a Homeland Elegies szerzője írja majd a sorozatot,

(Forrás: The Hollywood Reporter)


A figyelmetekbe ajánljuk