szőke hajú nő nevet narancssárga pulóverben fekszik az ágyon és tabletet ipadet tart a kezében mellette bögre könyvek mögött kék párna

Sorozatunkat követően, amelyben bemutattuk az indulásunk óta eltelt hónapok legnépszerűbb cikkeit, utoljára az elmúlt év legolvasottabb irományát hagytuk. A cikk-kel az egyik havi összeállításunkban már találkozhattál. Vajon kitalálod, melyik az?


Ismét bebizonyosodott, hogy nincs népszerűbb a kisállatoknál. A tavalyi év legolvasottabb cikke nem más, mint egy kutyákról szóló írás, amely sokat segíthet a leendő gazdiknak kiválasztani a számukra ideális társat.

Ők az öt legragaszkodóbb kutyafajta

Lehet csak a csinos lány a képen, vagy a mackóra hajazó csau csau, de egy biztos: a legtöbb olvasónk idén ezt a cikket kattintotta le. Több mint negyedmillióan voltak kíváncsiak arra, hogy mely kutyafajták ragaszkodnak hozzánk a leginkább.

Bár bizton mondható, hogy minden kutya szereti körülzsongani a gazdiját, mégis, egyes fajták a szokottnál is jobban ragaszkodnak hozzánk. Decemberben megjelenő cikkünkben öt igazán odaadó kutyát mutattunk be, melyek között egy földi fajta is szerepelt. Ez pedig nem volt más, mint a magyar vizsla.

Unsplash /John Spence

A régen többnyire vadászkutyának tartott vizsla mérhetetlenül szereti a gazdáját, akkor a legboldogabb, ha gondozója közelében lehet. Leginkább a közös kirándulásokat élvezi, hiszen hatalmas mozgásigénye van. Miután kifutkározta magát, biztos, hogy mellettünk akarja majd lehajtani a fejét.

A magyar vizslán kívül helyet kapott még a listán a labrador és a máltai selyemkutya is. Ha kíváncsi vagy a másik kettő fajtára is, és szeretnéd megtudni, miért ők az öt legragaszkodóbb kutyafajta, olvasd el eredeti írásunkat erre a linkre kattintva.

Related Articles From Your Site
A figyelmetekbe ajánljuk