Sorozatunkat követően, amelyben bemutattuk az indulásunk óta eltelt hónapok legnépszerűbb cikkeit, utoljára az elmúlt év legolvasottabb irományát hagytuk. A cikk-kel az egyik havi összeállításunkban már találkozhattál. Vajon kitalálod, melyik az?


Ismét bebizonyosodott, hogy nincs népszerűbb a kisállatoknál. A tavalyi év legolvasottabb cikke nem más, mint egy kutyákról szóló írás, amely sokat segíthet a leendő gazdiknak kiválasztani a számukra ideális társat.

Ők az öt legragaszkodóbb kutyafajta

Lehet csak a csinos lány a képen, vagy a mackóra hajazó csau csau, de egy biztos: a legtöbb olvasónk idén ezt a cikket kattintotta le. Több mint negyedmillióan voltak kíváncsiak arra, hogy mely kutyafajták ragaszkodnak hozzánk a leginkább.

Bár bizton mondható, hogy minden kutya szereti körülzsongani a gazdiját, mégis, egyes fajták a szokottnál is jobban ragaszkodnak hozzánk. Decemberben megjelenő cikkünkben öt igazán odaadó kutyát mutattunk be, melyek között egy földi fajta is szerepelt. Ez pedig nem volt más, mint a magyar vizsla.

Unsplash /John Spence

A régen többnyire vadászkutyának tartott vizsla mérhetetlenül szereti a gazdáját, akkor a legboldogabb, ha gondozója közelében lehet. Leginkább a közös kirándulásokat élvezi, hiszen hatalmas mozgásigénye van. Miután kifutkározta magát, biztos, hogy mellettünk akarja majd lehajtani a fejét.

A magyar vizslán kívül helyet kapott még a listán a labrador és a máltai selyemkutya is. Ha kíváncsi vagy a másik kettő fajtára is, és szeretnéd megtudni, miért ők az öt legragaszkodóbb kutyafajta, olvasd el eredeti írásunkat erre a linkre kattintva.

Related Articles From Your Site

Friss

Universal Pictures

Egy újszülött T. rex nagyjából akkora lehetett, mint egy pitbull

Egy tojásból frissen kibújt bébi Tirannoszaurusz akkora lehetett, mint egy közepes termetű kutya – állapították meg skót, kanadai és amerikai paleontológusok.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk