Ewan McGregor

A terapeuta alkotója írja és rendezi, Alfonso Cuarón lesz a producere.


Ethan Hawke és Ewan McGregor féltestvéreket fognak alakítani a Raymond And Ray című filmben, akik egy rettenetes apa árnyékában nőttek fel. A sztori ott veszi fel a fonalat, amikor ez a rettenetes apa meghal, két fiának pedig el kell temetnie.

Ez alapján egy sötét, lehangoló filmre számíthatnánk, de a filmnek ígérik, meglesz a maga humora. A két főszereplő ugyanis egyfajta fura felszabadultságot éreznek a sztoriban apjuk halála kapcsán, egyfajta lehetőséget érezve rá, hogy azzá váljanak, akik mindig akartak lenni. De persze benne lesz a szituáció dühe és fájdalma is.

A filmet Rodrigo García írja és rendező, neki köszönhetjük a Terápia amerikai verzióját, A terapeutát, továbbá az ő nevéhez fűződik az Albert Nobbs is, aminek főszerepéért Oscarra jelölték Glenn Close-t. Az egyik producer pedig Alfonso Cuarón, a Gravitáció, a Róma és többek között a Harry Potter és az azkabani fogoly rendezője.

A film az Apple-nél forog, így vélhetően AppleTV+-on lesz a bemutatója, vagy a mozis bemutató után nem sokkal felkerül majd a cég streamingplatformjára. Szóval előfordulhat, hogy nálunk elkerüli majd a mozikat a film, ha elkészült.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk