esküvő
Fotó: Unsplash/Marc A. Sporys

Ne mondjon le élete nagy napjáról

Esküvő a szőlőhegyen

A pandémia okozta bizonytalanságban sok pár döntött úgy, hogy az esküvőt inkább jövő tavaszra-nyárra halasztja, amikor már biztonságosan lehet ünnepelni a szerettek és barátok között. Szerencsére a világ gyorsabban gyógyul, mint vártuk, így a lecsengés időszakában ismét lehet töprengeni a nagy napon.


Miközben sokan csak bosszankodnak az elmúlt hetek esős időjárása miatt, a természet szinte egy csapásra zöldült ki és nyújt pompás környezetet egy hangulatos esküvőhöz. Talán sokan nem is gondolnák, hogy egy borászat mesés helyszíne nemcsak a nyári fröccsözések színpompás hátteréül szolgálhat, hanem akár az életünket megváltoztató igent is kimondhatjuk a szőlőtőkék között.

Egy karnyújtásnyira Budapestről

Változatos helyszíneket biztosít Etyek a főváros mellett

Fotó: Etyeki Kúria

Ne mondjatok le róla, ha ti is 2020-ra terveztétek „A Nagy Napot"! A Budapesttől fél órára található Etyeken minden adott, ami egy esküvőhöz kellhet. A borvidék egyik vezető borászata, az Etyeki Kúria változatos helyszíneinek köszönhetően szinte bármilyen stílusú és méretű esküvő ideálisan megrendezhető a híres Öreghegyen, ráadásul profi szolgáltató csapattal állnak készen arra, hogy egy percig se okozzon problémát az idő rövidsége.

A szűk körű, meghitt családi alkalomnak válasszátok a tradicionális Sváb pincét, amely 8-20 főig ad otthont a rendezvénynek. Azoknak a pároknak, akik számára egyszerre fontos az elegáns tér és a természet közelsége a Borbíráló terem hatalmas üvegablakokkal keretezett tere és a hozzá kapcsolódó terasz tökéletes helyszín egy 20-70 fős elegáns esküvő és fogadás lebonyolításához. A beszédes nevű Pavilon, szőlőültetvények ölelésében, hatalmas diófák árnyékában egy modern környezet azok számára, akik családjuk és széles baráti körük társaságában szeretnének ünnepelni.

A figyelmetekbe ajánljuk