Babáknak és totyogó kicsiknek készült a Gyro Bowl, amely szinte teljesen ki- és felboríthatatlan. Bár a három tengely körül elforduló tálka nem forradalmi újdonság, utoljára 6-7 éve lehetett hasonlót kapni.


Állítólag az „eredeti" fürgébben fordult vízszintesbe az ügyetlen kezecskékben, no meg régen a só is sósabb, a méz is édesebb volt. De az egyik vásárló szerint azt is és az újabb verziót is ki tudja borítani az ügyes gyerek, az ő egyéves csemetéje szintén rájött erre. Ha hirtelen földhöz csapja, vagy lefogja a forgó részeket, akkor túljár a tervezők és a szülei eszén. Talán ezért sem folyadékkal és pürével, hanem rágcsálnivalóval szokták demonstrálni a giroszkópos (röviden „gyro") tálka tudását. Ára 9-10 dollár (amazon.com, maxstore4u.myshopify.com), illetve ugyanennyi euró. Rózsaszín, zöld és kék változatban kapható.

A kibor\u00edthatatlan t\u00e1l a gyakorlatban Fotó: MaxStore4U


Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk