Will Smith a King Richardban

Manapság úgy záporozik ránk a tartalom, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Éppen ezért összeszedtük az előző hét legizgibb előzeteseit, hogy ne maradj le semmi fontosról.


King Richard

A King RichardSerena és Venus Williams sztoriját meséli el az apjuk nézőpontjából, utóbbit pedig Will Smith játssza majd. Az új előzetes alatt pedig bizony egy új Beyoncé-dalt hallhatunk, ami kimondottan csak a filmhez készült. November 18-án nézhetjük majd moziban és akár az HBO Go jóvoltából otthon is, hogyan lett két kislányból a teniszvilág két ikonja.

Tom Holland újabb adaptációban ugrál a levegőben

Veres Szilárd

Megérkezett az Uncharted-videójátékszéria filmes adaptációjának első előzetese Pókemberrel a főszerepben.


Megkapta első előzetesét továbbá a népszerű Uncharted-széria adaptációja is, amiről mi írtunk is a múlthéten, címre kattintva pótolható, ha lemaradtál volna róla.

The Lost Daughter

A többek közt A titkárnő, A sötét lovag, a Frank és az Őrült szív Oscar-jelölt sztárja, Maggie Gyllenhaal úgy döntött, kipróbálja magát a kamera másik oldalán is. Első filmje rendezőként egy sötét thriller az Oscar-díjas Olivia Colmannal és Dakota Johnsonnal a főszerepben, amit szilveszterkor nézhetünk majd a Netflixen. Vagy akár másnap másnaposan.

Nagy Katalin - A kezdetek

Ha már ki vagy éhezve az intrikára és a szép, 18. századi kosztümökre, akkor nem kell soká várnod, ugyanis érkezik november 19-én a Nagy Katalin - A kezdetek második évada Elle Fanninggel és Nicholas Houlttal. Most pedig az új előzetesből kiderül az is, hogy Katalint a terhessége se akadályozza férje elleni áskálódásában.

Ozark

Megérkezett továbbá a szegény ember Breaking Badjének, az Ozarknak is az első előzetese a következő és egyben utolsó évadhoz. Január 21-én lezárul a Byrde-család pénzmosó kalandja a Netflixen. Addig még újra is nézheted, vagy akár be is pótolhatod az első három évadot bőven.

Ha esetleg lemaradtál volna múlt heti válogatásunkról, akkor ezen a linken pótolhatod az azt megelőző hét legizgibb 5 előzetesét.


A figyelmetekbe ajánljuk