Másodszor is elmarad a rendezvény.


Az eredeti tervek szerint a 91. Ünnepi Könyvhetet június elején tartották volna, de a járványhelyzet miatt szeptember közepére halasztották. A szervezők közleménye szerint a rendezvényt most sem fogják tudni megrendezni.

Az elmúlt napokban, mivel újra úgy tűnt, hogy romlik a járványügyi helyzet, ezért állásfoglalást kértünk Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvostól, aki válaszlevelében egyértelműen úgy fogalmazott, hogy a rendezvényt járványügyi szempontból nem támogatja.

– indokolták döntésüket.

Pedig rekordszámú, 176 kiadó, szervezet jelentkezett az idei Ünnepi Könyvhétre.

A szervezők elmondták, hogy a következő napokban a közönség és a sajtó számára is elérhetővé teszik a kiadók által leadott Könyvheti címlistát, illetve a Szép Magyar Könyv 2019 díjazottait. Ezeket a www.unnepikonyvhet.hu oldalon és az „Ünnepi Könyvhét" Facebook-oldalon lehet majd megtekinteni.

A tervezett programok szintén az interneten lesznek elérhetőek.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk