raheem sterling

Raheem Sterling

Íme a 5 legesélyesebb az EB játékosa címére

Két angol és három olasz játékos pályázik a címre. Szóval a döntőben mutatott produkció sokat fog számítani.


A 888sport brit fogadóiroda szorzói szerint a labdarúgó Európa Bajnokság legjobb játékosának címére jelenleg öt játékos pályázik nagyon jó esélyekkel, ebből kettő angol, három pedig olasz.

Ami az angolokat illeti, Raheem Sterling az egyik, aki a Manchester City tagjaként Bajnokok Ligája-döntőt is játszott idén, így nála még egy Aranylabda is szóba jöhet akár egy jó döntős teljesítménnyel. A másik pedig a csapatkapitány, Harry Kane, aki elkezdte lőni a gólokat és egyben a csapat vezére is.

Ami az olasz részt illeti, az olasz válogatott titkos motorja és egyik legmeghatározóbb embere, Jorginho az egyik esélyes, aki a Chelsea-vel Bajnokok Ligáját nyert, így nála szintén egy Aranylabdához is vezethet a cím. További két játékos, aki pályázik a címre, az a Juventus fiatal tehetsége, a nyomást kiválóan kezelő Federico Chiesa, továbbá a Juventus és az olasz válogatott vezére és csapatkapitánya, Giorgio Chiellini. Ha Cannavaro esetére gondolunk, talán eljöhetett egy Chiellini Aranylabda ideje is, egyben megkoronázva karrierjét.


A figyelmetekbe ajánljuk