Napindító gondolat – 07.28.

Mi köze a humornak a boldogsághoz? Dolák-Saly Róbert előadóművésszel, a L'art pour l'art Társulat oszlopos tagjával többek közt erről is beszélgettünk a Hamu és Gyémánt magazin legfrissebb lapszámában.


A humor viszonya a boldogsághoz

Hamu és Gyémánt

„Olyat én nem ismerek, hogy boldog voltam tegnap fél egykor, paradicsomlevesevés közben, vagy boldogtalan, amikor délután véletlenül mezítláb belerúgtam az ajtóba. Azt viszont megállapíthatom, hogy mindent összevetve tegnap boldog voltam a finom levest és a lábujjfájdalmat is beleszámítva" – fejti ki a boldogságról alkotott képét a Hamu és Gyémánt magazinnak adott interjúban Dolák-Saly Róbert.

Család, könyvek, erdei tisztás, súlytalanság, egy „tehetségesen előkészített" paradicsomleves, rózsaszín lufik egy tengerparti szobor kezében… A boldogságnak ezer arca van, és mindenkinek máskor, más formában jelenik meg. Erről a szövevényes és sokszínű fogalomról kérdeztük Beck Zoltánt, Dolák-Saly Róbertet, Juhász Annát és Tombor Nellit. A teljes cikk a Hamu és Gyémánt magazin nyári lapszámában olvasható.

Dolák-Saly Róbert interjú a Hamu és Gyémánt magazinban!

Hamu és Gyémánt magazin már az újságárusoknál!Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt magazin nyári lapszáma július 8-től elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk