Egy jelenet a

Az izgalom és a mágia garantált! Megérkezett a Doctor Strange 2 új előzetese

Megérkezett a májusban megjelenő Doctor Strange az őrület multiverzumában című mozi legújabb előzetese.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában című film első teasere a Pókember: Nincs hazaút című film legvégén volt először látható. Az előzetes váratlan meglepetést okozott a rajongók számára, amely azonban szinte semmit sem árult el a film cselekményéről, vagy arról, hogy Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) és America Chavez (Xochitl Gomez) hogyan fog segíteni Stephen Strange-nek (Benedict Cumberbatch) abban, hogy helyrehozza a multiverzum körforgását.

A film legújabb, a tegnap esti Super Bowl közben megjelent trailere azonban már jóval részletesebb betekintést nyújt a hamarosan megjelenő moziba.

Stephen Strange számtalan változatának egyike olyan csorbát ejtett a multiverzumon, amit most a földi változatának kell helyrehoznia.

Strange legutóbbi, a Pókember: Nincs hazaútban történt mágikus beavatkozásának is valószínűleg köze van a multiverzum megsérüléséhez, és ahhoz, hogy Strange egy gonosznak tűnő változata végül megszökik a saját univerzumából. Az egyik jelenetben pedig nagyon úgy tűnik, hogy a Patrick Stewart által megformált Charles Xavier hangját is hallhatjuk.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában május 5-én kerül a magyar mozikba.

Forrás: The Verge

A figyelmetekbe ajánljuk