Visszakerül a Chappelle's Show a Netflixre

Méghozzá ezúttal a komikus áldásával lesz fent szkeccssorozata a legnagyobb streaming platformon.


Ahogy arról mi is beszámoltunk, Dave Chappelle arra kérte a rajongóit, hogy ne nézzék az őt szupersztárrár tevő egykori szkeccsshow-ját, a Chappelle's Show-t. Mint mondta, olyan szerződést írt alá anno, aminek köszönhetően egyetlen centet sem kap a saját sorozata bevételeiből a streaming és ismétlések révén. Ő pedig ezt nem érezte fairnek. Kérésére a Netflix rögtön le is vette kínálatából a komikussal ápolt jó kapcsolata miatt a vígjátéksorozatot, később pedig az HBO Max is csatlakozott hozzá.

Most viszont újra visszakerül, köszönhetően annak, hogy a Comedy Centralt birtokló ViacomCBS és a Netflix is anyagilag kárpótolta azért, hogy eredeti sugárzása óta nem látott pénzt sikerszériájából. Mindezt a komikus Instagramján jelentette az egyik fellépéséről készült videóval, amiben elmondja, hogy rajongóinak köszönheti mindezt.

Arra kértelek, hogy ne nézzétek a show-t és Istennek hála azt tettétek, amire kértelek. Értéktelenné tettétek, mert nézők nélkül semmit sem ér. Amikor pedig abbahagytátok a nézését, felhívtak. Visszakaptam mindent, visszakaptam hosszú évek után a műsoromat és még milliókat is fizettek nekem érte. Nagyon szépen köszönöm nektek.

Mint mondta, hosszú évek után végre azt mondhatja a Comedy Centralnak, hogy öröm volt velük üzletet kötni.


A figyelmetekbe ajánljuk