Daniel Craig a Spectre című film bemutatóján.
A brit színész a Nincs idő meghalni amerikai bemutatója előtt kapja meg saját csillagát a hollywoodi Hírességek Sétányán.

Daniel Craig október 6-án, szerdán, helyi idő szerint 18:30-kor kapja meg a saját csillagát. Az övé lesz a 2704. plakett a Hírességek Sétányán, és ő lesz a negyedik James Bond-színész, aki David Niven, Roger Moore és Pierce Brosnan után megkapja ezt az elismerést. Craig csillaga Moore emléktáblája mellett lesz elhelyezve, a Hollywood Boulevard 7007. szám alatt – írja a Slash Film.

Rami Malek, aki Lyutsifer Safin gonosztevőt alakítja a Nincs idő meghalni című filmben – Craig ötödik és egyben utolsó Bond-filmjében – is beszédet mond az ünnepségen. A Bond-franchise producerei, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli szintén felszólalnak majd. Az eseményt Nicole Mihalka, a Hollywoodi Kereskedelmi Kamara elnöke fogja levezetni.

Daniel Craig egy valódi brit kulturális ikon, akárcsak James Bond. Nagy örömmel helyezzük el csillagát egy másik híres színész, a szintén James Bondot alakító Roger Moore emléktáblája mellett. A rajongók el lesznek ragadtatva, amikor meglátják, hogy az elismerés méltó helyen, a Hollywood Boulevard 7007. szám alatt található

- nyilatkozta Ana Martinez, a Hollywood Walk of Fame producere.

A figyelmetekbe ajánljuk