A Mekong folyó áradása gyönyörű növényekkel ajándékozza meg a dél-vietnámiakat.


Bővizű folyók deltái, elárasztott rizsföldek, vízesések, korallzátonyok és a Hạ Long-öböl – Vietnámban a víz az úr. Trung Huy Pham fotós pedig előszeretettel örökíti meg a vizet szokatlan perspektívákból, legyen szó úszó hajókról, gázoló állatokról vagy légi felvételekről.

Vízililiom-aratás

A Mekong minden évben kilép a medréből, és az elárasztott rizsföldeken temérdek mennyiségű, hosszú szárú liliom jelenik meg.

Begyűjtés az ikonikus kalapban

Trung Huy Pham a liliomok begyűjtéséről készített élénk fotósorozatot nemrég a folyó deltájában. A földműves nőket ikonikus kalapjukban, vízben állva örökítette meg, ahogy begyűjtik az s-alakban nővő, gyorsan virágba boruló víziliomokat.

Kontrasztok a vízen

A rózsaszínben pompázó, zöld szárú liliomok mintha fénycsóvák lennének a sötét vízfelszínen, melyeket a színes ruhás nők egybe akarnak fogni. Pham képeit nézve szinte érezni a folyó hűs vizét, a hullámzását és a virágok ringását.

További képek Pham honlapján és Instagram oldalán.

Forrás: This Is Colossal

Szerző: Tóbiás Lilla

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk