A Mekong folyó áradása gyönyörű növényekkel ajándékozza meg a dél-vietnámiakat.


Bővizű folyók deltái, elárasztott rizsföldek, vízesések, korallzátonyok és a Hạ Long-öböl – Vietnámban a víz az úr. Trung Huy Pham fotós pedig előszeretettel örökíti meg a vizet szokatlan perspektívákból, legyen szó úszó hajókról, gázoló állatokról vagy légi felvételekről.

Vízililiom-aratás

A Mekong minden évben kilép a medréből, és az elárasztott rizsföldeken temérdek mennyiségű, hosszú szárú liliom jelenik meg.

Begyűjtés az ikonikus kalapban

Trung Huy Pham a liliomok begyűjtéséről készített élénk fotósorozatot nemrég a folyó deltájában. A földműves nőket ikonikus kalapjukban, vízben állva örökítette meg, ahogy begyűjtik az s-alakban nővő, gyorsan virágba boruló víziliomokat.

Kontrasztok a vízen

A rózsaszínben pompázó, zöld szárú liliomok mintha fénycsóvák lennének a sötét vízfelszínen, melyeket a színes ruhás nők egybe akarnak fogni. Pham képeit nézve szinte érezni a folyó hűs vizét, a hullámzását és a virágok ringását.

További képek Pham honlapján és Instagram oldalán.

Forrás: This Is Colossal

Szerző: Tóbiás Lilla

Friss

A sertéshús fogyasztása is lehet egészséges

A sertéshús sokkal több vitamint és ásványi anyagot rejt, mint azt elsőre gondolnánk. A sovány sertéshús, például a karaj az egészségtudatos táplálkozásba is nagyszerűen beleillik, mert zsír és koleszterin tartalma egyaránt alacsony. Megmutatjuk miért érdemes az ünnepek közeledtével sertéshúsból készült ételt tenni az asztalra. Készítsd el minél többször, hiszen „egy kiváló minőségű sertéshús, minden ízében különleges"!

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk