Már dolgoznak egy negyedik filmen, ami az óriásszörnyes univerzumban játszódik.


2008-ban a semmiből érkezett a Cloverfield első előzetese, nagyon keveset elárulva arról, mit is fogunk látni. A J.J. Abrams produceri bábáskodásával készült talált felvételes szörnymozi hatalmas meglepetéssiker lett, ami miatt várható volt a folytatás.

Direkt folytatást nem kapott, érkezett viszont egy paranoia thriller némi szörnyes csavarral, ami ugyanabban az univerzumban játszódott, ez volt a 10 Cloverfield Lane.

Később aztán egy harmadik filmet is kaptunk, ami egy másik dimenzióba kerülő űrhajóról szólt, amit a végén kissé erőltetetten szintén összekapcsoltak az első filmmel, ez volt a Netflixen megjelent Cloverfield Paradox.

Sokáig úgy volt, hogy az élőhalott nácikról szóló Overlord is része lesz a Cloverfield-univerzumnak, ám végül az nem kapta meg a franchise cimkéjét. Most az ilyen téren mindig jól értesült The Hollywood Reporter azt írja, hogy már folyamatban van egy negyedik mozi is a szörnyes univerzumban.

Azt persze szokás szerint nem tudni, hogy miről is fog szólni, csak azt, hogy nem direkt folytatás lesz, hanem antológiaszerű, mint a korábbiak. A forgatókönyet a Kötelesség / Szégyen című sorozat alkotója írta, aki egyébként egy Batman nélküli Batman-sorozaton is dolgozik jelenleg az HBO Maxnak.


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk