
Október elején igazi különlegesség várja a bor és a gasztronómia szerelmeseit: a Michelin-ajánlott VIRTU Étterem egy felejthetetlen estére Új-Zéland ízeit és hangulatát hozza el Budapestre. Az október 1-jén megrendezésre kerülő Exkluzív Új-Zélandi Borvacsora nevet viselő esemény főszereplője a…
szeptember 18., 2025 ● Hamu és Gyémánt
Exkluzív Új-Zélandi Borvacsorára készül a VIRTU Étterem
Hamu és Gyémánt

Az ősz a borok évszaka: szüret idején minden korty új értelmet nyer, és ilyenkor talán még inkább vágyunk arra, hogy különleges tételeket fedezzünk fel. Éppen ezért szeptember 30-án igazi élményben lehet részünk a MOL Campus elegáns éttermében, a Virtu-ban, ahol a Radovin Őszi Portfólió Bemutató…
szeptember 16., 2025 ● Hamu és Gyémánt
Különleges borkóstolóra invitál minket szeptember végén a…
Hamu és Gyémánt

A Michelin-ajánlott VIRTU Restaurant különleges gasztronómiai programmal indítja az őszi szezont. Szeptember 7-én és 14-én, vasárnap kerül megrendezésre az első két VIRTU Sunday Roast, amely egyedülálló módon ötvözi a klasszikus vasárnapi asztal ízeit, a közösségi étkezés élményét és a főváros…
szeptember 03., 2025 ● Hamu és Gyémánt
Új gasztronómiai hagyomány Budapesten: indul a VIRTU Sunday…
Hamu és Gyémánt

Ahogy a nyár vége felé közeledünk, úgy a gasztronómiai kínálat is egyre gazdagabbá válik a szezonális finomságoknak köszönhetően. A gyümölcsök nemcsak az asztalok díszéül szolgálnak, hanem főszereplőkké is avanzsálnak a leginnovatívabb éttermek konyháján. Íme néhány hely, mely egy-egy izgalmas…
augusztus 19., 2025 ● Hamu és Gyémánt
Friss, kreatív, nyári: gyümölccsel felturbózott éttermek…
Hamu és Gyémánt

Vajon ez alkalommal mire törekedhet a magyar főváros egyik legnépszerűbb Michelin-ajánlott étterem: a tradíciók fenntartására, esetleg az újítás izgalmára? A válasz egyszerűbb, mint gondolnánk: mindkettőre.
július 24., 2025 ● Bódy Kolos
Nyári frissesség, ismerős ízek – kipróbáltuk a VIRTU nyári…
Bódy Kolos

Miért érezzük néha, hogy a másik nő sikere a saját kudarcunk? Valóban örök vetélytársak lennénk, vagy csak belénk nevelték a versenyszellemet? Indul az IN.hu és a VIRTU étterem közösen rendezett beszélgetéssorozata, melynek első vendége Kovács Patrícia lesz.
június 20., 2025 ● Hamu és Gyémánt
Kovács Patrícia az irigységről is mesél az IN és a VIRTU…
Hamu és Gyémánt

Márciusban debütált a Menü-podcast, melynek minden részében elismert hazai gasztronómiai szakértők fejtik ki véleményüket különböző témákban Orosz Dóri műsorvezetővel. A legelső adásban a bárszakma fortélyairól és kulisszatitkairól van szó, de az is kiderül, hogy milyen italtrendek várhatók idén…

A magyar borkultúra elhivatott szereplői egyedülálló szakmai összefogást hoztak létre a Magyar Sommelier Club és a Villányi Borvidék 12 partner pincészetének részvételével. A programsorozat célja, hogy a Villányi borvidék prémium borait közelebb hozza a szakma és a borkedvelő közönség számára…
március 14., 2025 ● Hamu és Gyémánt
Villányi élmények a legmagasabb szinten – különleges…
Hamu és Gyémánt

VIRTU Étterem mindössze egy évvel megnyitása után elnyerte a világ legrangosabb étterem- és szállodakalauza, a Michelin Guide ajánlását. A fine service étterem azonban egy másik fontos díjnak is örülhetett a gálán, hiszen a VIRTU konyhafőnökét, Lendvai Leventét választotta Az Év Fiatal Séfjének a…
december 10., 2024 ● Hamu és Gyémánt
A Michelin az Év Fiatal Séfjének választotta Lendvai…
Hamu és Gyémánt

A Zazie Bistro&Bar és a VIRTU Étterem mindössze egy évvel megnyitása után elnyerte a világ legrangosabb étterem- és szállodakalauza, a Michelin Guide ajánlását.
december 10., 2024 ● Hamu és Gyémánt
Alig 1 évvel a nyitás után a Zazie és a VIRTU is…
Hamu és Gyémánt

Újragondolt ízvilág és elérhető, modern luxus. Ezt kínálja Budapest szívében, a város legmagasabb pontján lévő VIRTU Restaurant, ahol egy étkezés nem csak egy gasztronómiai ízutazást, hanem egy életre szóló élményt is kínál. Lendvai Levente séf és csapata olyan téli menüt álmodott meg, amely a…
november 15., 2024 ● Hamu és Gyémánt
Modern luxussal idézi a magyar gasztronómia hagyományait a…
Hamu és Gyémánt