november 28., 2022 ● Hamu és Gyémánt
18 ezer palacsinta nem hazudik: a tökéletes palacsinta…
Hamu és Gyémánt

Az enchiladas egy kukorica-tortillába töltött húsos étel. Eredetileg a mexikói konyhából származik, és különböző hozzávalókkal töltik, többek között húsokkal, sajttal, babbal, burgonyával és zöldségekkel. Ezeket pedig chili alapú, illetve sajtszószokkal öntik nyakon. A jó hír, hogy ezt te is…

A cukkininek nincs kifejezetten jellegzetes íze, így nagyon sokféleképpen felhasználhatjuk. Az utóbbi időben egyre divatosabbá váltak a zöldségpalacsinták készítése és jó pár receptről lehetett már hallani, de a cukkini-palacsinta talán a legistenibb. Készítsd el te is, nagyon egyszerű lesz!

Az amerikai palacsinta napjaink egyik legközkedveltebb desszertje (vagy akár reggelije), amit pofon egyszerű elkészíteni. A vegán verziója szintén isteni, így azok is fogyaszthatják, akik elzárkóznak vagy éppenséggel nem ehetnek állati eredetű összetevőket. Csupán pár összetevőre van szükségünk…
február 15., 2022 ● Hamu és Gyémánt
Tökéletes hétindító reggeli: zabpalacsinta áfonyával
Hamu és Gyémánt

Hazánkban sokak kedvenc desszertje a palacsinta. A túrós, kakaós, lekváros változatát egyszerűen nem lehet megunni. Ennek ellenére megmutatunk néhány receptet, amivel a megszokott finomságot különlegesebbé teheted.
február 15., 2022 ● Kovács Rebeka
Három palacsintarecept, amiknek nem tudsz majd ellenállni
Kovács Rebeka


