Britney Spears egy narancssárga ruhában.

A világhírű énekeső egy Instagram-videó keretein belül mondott köszönetet a #FreeBritney mozgalom tagjainak.


Britney Spears válaszolt egy égető kérdésre, mégpedig arra, hogy mik a tervei most, hogy végre megszabadult a gondnokság alól, amely közel 14 éve irányította az életét.

Nagyon jó kérdés. Őszintén szólva csak hálás vagyok minden egyes napért, és azért, hogy megvan a kulcs az autómhoz, és hogy független lehetek, és nőnek érezhetem magam, és hogy először van bankkártyám és készpénzem, és gyertyákat vehetek. Nekünk, nőknek ezek apró dolgok, de óriási különbséget jelentenek

– mondja az Instagramon közzétett videójában.

Hozzáteszi, hogy ő „nem azért van itt, hogy áldozat legyen", és kijelenti, hogy gyerekkorában „áldozatokkal" élt együtt, emiatt akarta elhagyni az otthonát, és ezért dolgozott olyan keményen 20 éven át.

Azért vagyok itt, hogy a valódi fogyatékossággal élő emberekért szálljak síkra. Nagyon erős nő vagyok, így csak elképzelni tudom, mit tett a rendszer ezekkel az emberekkel... Szóval, remélhetőleg a történetem hatással lesz, és változtatásokat hoz a korrupt rendszerben

– magyarázta.

A popsztár köszönetet mondott a #FreeBritney mozgalomnak is, amely a gondnokság alól való felszabadításáért szállt „harcba", és segített felhívni a figyelmet a helyzetére az elmúlt időszakban.

Ti vagytok a királyok, őszintén

– mondta, hozzátéve, hogy a mozgalom akkor szólalt meg helyette, amikor ő már nem tudott.

Őszintén szólva úgy gondolom, hogy bizonyos értelemben ti mentettétek meg az életemet

– folytatta.

Spears elmondta, hogy hamarosan Oprah műsorában fog szerepelni. Emellett kifejtette, hogy még csak a felszínét sem kapargatta annak a sok rossz dolognak, amit vele tettek, amiért véleménye szerint „többeknek börtönbe kellene kerülnie", és állítása szerint ebbe beletartozik a „templomba járó anyja" is.

A figyelmetekbe ajánljuk