A koronavírus miatt állították le a Bridgerton második évadának forgatását
Netflix

A koronavírus miatt állították le a Bridgerton második évadának forgatását

Már szinte úgy érezhettünk, a filmipar végre talpra állhat a koronavírus első három hullámát követően, a delta variáns megjelenése miatt azonban újra kényszerszünetre küldtek egy nagyhalom filmet és sorozatot. Így járt például a Netflix tavalyi közönségsikere, a Bridgerton is.Az Egyesült Királyságban több széria forgatását is azért állították le, mert a stáb egyik tagjának pozitív lett a koronavírus-tesztje – derül ki a Variety beszámolójából, melyből azt is megtudhatjuk, a legfrissebb leállás július 22-én volt: a Sky és AMC csatornák közöz, Gangs of London című sorozat második évadának munkálatait függesztették fel.

Ilyen helyzetben a brit kormány tanácsára 10 napra kell leállnia a stáboknak.

A Bridgerton forgatásán rögtön két koronavírus-fertőzött munkatársat találtak, így a Netflix-sorozatnak határozatlan időre kell leállnia. A stremingszolgáltató nem árulta el a sajtónak, hogy pontosan kik produkáltak pozitív tesztet, az azonban biztos, hogy karanténban vannak.

Azt sem lehet egyelőre tudni, hogy mikor indítják újra a munkálatokat.

A 12 Emmy-jelölést kapott sorozat mellett a Netflixnek egy másik sorozata is hasonlóan járt: a Matilda című szériát szintén le kellett állítani, de szintén kényszerszünetre küldték az HBO Trónok harca-univerzumban játszódó House of Dragon című előzménysorozatát is.

A figyelmetekbe ajánljuk