Brad Pitt és Margot Robbie újra együtt forgatott

A filmet azonban csak jövőre láthatjuk.


Az Oscar-díjas rendező, Damien Chazelle – akinek nevéhez olyan remek alkotások köthetők, mint a Whiplash, a Kaliforniai álom és Az első ember – legújabb filmjén dolgozik, melynek főszereplői Brad Pitt és Margot Robbie lesznek.

A színészpáros pedig az 1920-as évek némafilmsztárjaiként térnek vissza a mozivászonra. A bökkenő csupán annyi, hogy a koronavírus-járvány miatt a Paramount Picturesnek rengeteg premiert és forgatást el kellett csúsztatnia, így a filmet csak 2022 decemberében láthatjuk.

Az alkotás a Babylon címet kapta, amiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy varázslatos időszakba repít el nézőket. A cselekmény a 20-as évek filmiparáról fog szólni és azokról a mérföldkőnek számító történelmi pillanatokról, amikor a néma filmeket felváltotta a hangosmozi. A rendező ezt vegyíti néhány fiktív eseményszállal és karakterrel.

Margot Robbie Clara Bow hollywoodi színésznőt alakítja majd, aki a némafilmes korszak egyik meghatározó alakja volt. Brad Pitt pedig egy kitalált személyt fog játszani. Mellettük még olyan híres színészek is szerepet kaptak a kasszasikernek bizonyuló moziban, mint Tobey Maguire (Pókember, A nagy Gatsby) és Li Jun Li (Rejtjelek, Az ördögűző).

Forrás: filmezzunk

A figyelmetekbe ajánljuk