printing machine

10 bizarr idei hír, amitől elhiszed, hogy egy szimulációban élünk

Kétségtelenül a járvány kezdete mintha egyre bizarrabb és bizarrabb dolgok történnének. A valóság kezd egyre inkább olyanná válni, mintha egy meghibásodott szimulációban élnénk, ami folyamatosan fura dolgokat generál. Most összeszedtünk pár szórakoztató, vicces történést az idei évből, hogy az emberiségen nevetve zárjuk le ezt az évet.


Sokaknak okozott problémát a járvány kezdete óta a digitális kommunikációra való átállás és számtalan vicces szituációt szült. A legviccesebb kétségtelenül az volt, amikor egy Zoomon tartott tárgyaláson egy texasi ügyvédnek véletlenül bekapcsolva maradt egy cicás filter. Az asszisztensével próbálta éppen kikapcsolni gőzerővel a tárgyalás kezdetén, megerősítve a bírót róla, hogy valójában ő nem egy macska.

Valószínűleg mindannyian csináltunk már meggondolatlan hülyeséget részegen életünk során. Egy férfi viszont egészen biztosan überelt mindannyiunkat. Egykori nevén Thomas Dodd ugyanis annyira meghatódott alkoholtól befolyásoltan egy Celine Dion koncerten, amit YouTube-on nézett, hogy megváltoztatta a nevét Celine Dionra. Tettével józanul szembesült aztán, de végül nem bánta meg.

Nem úgy, mint a négy kínai férfi, akik utazás előtt vásároltak 30 kiló narancsot. Utazás után ugyanis rájöttek, hogy igen komoly felárat kell fizessenek, ha fel akarják vinni magukkal a gyümölcsöket a repülőtérre. Többet kellett volna fizetniük, mint amennyiért vették a narancsokat, szóval némi stratégiai megbeszélés után arra jutottak, hogy megeszik ott helyben. Nagyjából fél óra alatt el is pusztították mind a 30 kilót, viszont nem volt jó ötlet. Mindannyiuknak elfekélyesedett a szájuk tőle ugyanis.

(Forrás: News18)

De nem csak az emberi butaság szült idén vicces híreket. Egy Josh nevű férfi ugyanis a járvány során annyira unatkozott karanténban, hogy írt egy üzenetet egy másik Josh-nak, hogy küzdjenek meg azért, melyikük az igazi Josh. Kő-papír-ollóval el is döntötték egy random választott helyen, ami aztán végül egy nagy Josh-háborúvá fajult. Nebraskában egy parkolóban összegyűlt rengeteg Josh szerte a világból eldönteni, ki az egyelten és igazi Josh, méghozzá kompetitív csőfújással. Végül egy 4 éves Josh nyert, akit meg is koronáztak egy Burger King koronával.

(Forrás: APNews)

De persze az emberi hülyeség alapvetően dominált idén. Különösen a járvány kapcsán. Elkezdett terjedni ugyanis az a, híresebb beszélőfejek által mégnagyobbra duzzasztott tévhit, hogy az Ivermectin nevű gyógyszer gyógyítja a koronavírust. Kis adagokban árulják ugyan emberek számára is, de főleg lovaknak szokták felírni féreghajtásra. Hasonló okból szedték korábban emberek is. De a fake news segítségével emberek elkezdtek lópasztát tolni, ami odáig fajúlt, hogy az amerikai egészségügyi szervezetnek emlékeztetnie kellett a polgárokat rá, hogy nem lovak, vagy tehenek, hogy Ivermectint szedjenek. De legalább a mémek viccesek voltak.

(Forrás: CTVNews)


A járvány kezdete óta egyre többen kezdtek el Twitchen streamelni. Köztük van az 50 éves Snoop Dogg is, akinek párszor meggyűlt a baja a technológiával, szórakoztató végeredménnyel többnyire. Egyszer például azt hitte, hogy kikapcsolta a streamet, pedig az még órákig közvetítette üres streamingszobáját. De a legviccesebb az volt, amikor véletlenül kikapcsolta a mikrofonját és napokon keresztül úgy közvetített. A chatben nézői napokig próbálták jelezni neki a problémát, de a legendás rappernek ez sokáig nem tűnt fel.

(Forrás: TheGamer)

Bizonyára sokan emlékeznek a Fogd a pénzt és fuss jelenetére, amikor a Woody Allen által alakított főhős megpróbált bankot rabolni, de a banki alkalmazottak nem tudták rendesen kiolvasni a kézírását és végül ez lett a veszte. Nos, idén ez a valóságban is megtörtént. Egy férfi ugyanis átnyújtott egy papírt, amin az állt, hogy ami nála van, attól az alkalmazottat nem fogja megvédeni a plexiüveg. Az alkalmazott viszont nem tudta elolvasni a kézírását, annyira ronda volt, úgyhogy üres kézzel kényszerült távozni. Később viszont csak megfejtették a kis cetli feliratát, értesítve rögtön a rendőrséget. A férfit elkapták végül a biztonsági felvételek alapján.

(Forrás: EastbourneHerald)

Ha pedig szóba került a Fogd a pénzt és fuss, idézzük fel az év legnagyobb trollját, aki mellett Banksy simán elbújhat műalkotásdarálós mutatványával. Egy dán művész ugyanis az aalborgi Kunsten Modern Művészetek Múzeumától kapott 84 ezer dollárt, vagyis majdnem 27 millió forintnyi összeget műalkotásra. Jens Haaning viszont a pénzért cserébe leszállított egy halom teljesen üres vásznat, alkotásának pedig azt a nevet adta, hogy Fogd a pénzt és fuss. Valljuk be, ez önmagában nagyobb művészet, mint bármi, amit létrehozhatott volna, ha fest is valamit a vásznakra.

(Forrás: CBSNews)

Jeff Bezos idén majdnem az űrbe ment többször is saját, vicces módon péniszre emlékeztető űrhajójával. Ez már önmagában elég vicces volt, rengeteg szórakoztató mémet is szült. Ugyanakkor mindennek a legmókásabb része egy petíció volt, amit azzal a céllal hoztak létre, hogy a milliárdost ne is engedjék vissza a Földre többé. 200 ezer aláírást tűzött ki célul a petíció létrehozója, amit hamarosan el is ér. Ugyanis még a cikk írásának idején is újabb és újabb aláírásokat gyűjt be. Szóval ha sikerrel jár, ki tudja, lehet, hogy az égben ragad Bezos.

Zárásként pedig két rendőr sztoriját muszáj megemlítenünk, akik Fokvárosban emberrablás vádjával kerültek bíróságra egy nagyon hülye mentőötlet miatt. A két férfi egy elítéltre kellett felügyeljen, viszont a bűnöző megszökött. Nem akartak bajba kerülni miatta, úgyhogy úgy döntöttek, elfognak egy hajléktalan férfit helyette, hátha senkinek nem tűnik majd fel a csere. Nos, ahogy várható volt, csak feltűnt a csere. Emiatt pedig mégnagyobb bajba kerültek, maguk is bűnözővé válva. A mentőötlet ebben az esetben inkább rontóötlet volt.

(Forrás: SAPeople)


A figyelmetekbe ajánljuk