billie i

Billie Eilish új klippel rukkolt elő

A fiatal énekes Instagram-oldalán jelentette be, hogy megjelent legújabb videója.


Az egzisztenciális félelelmről szóló Therefore I am című dalt természetesen most is állandó alkotótársával, testvérével készítette a Grammy-díjas énekesnő, aki egyik interjújában megjegyezte, hogy nagyon izgatott a szerzemény fogatatását tekintve. Aggódása utólag teljesen feleslegesnek tűnik, hiszen cikkünk megírásának pillanatában a videó nézettsége – amit körülbelül 17 órája töltöttek fel Youtube-re – már 10 millió környékén jár. A kislemezt kísérő klipben amúgy a sztár rendetlen kiskamaszként viselkedik egy bevásárlóközpontban, ételt lop, rongál.

A koronavírus-járvány miatt globálisan bevezetett korlátozások természetesen a fiatal énekesnőt sem kímélték: bár eredetileg az év minimum felében a When We All Fall Asleep, Where Do We Go? nevet viselő turnéjával járta volna a világot, a koncertsorozattal végül csak három állomást tudott meglátogatni.

Persze Eilish ezt követően sem tétlenkedett. Rengeteg streamelt koncertet adott, illetve elkészítette My Future című albumát, mely 2020 júliusában jelent meg.

(forrás:nme.com,variety.com)

A figyelmetekbe ajánljuk