A sövénylabirintusok bajorországi mesterei hozták össze a nem mindennapi látványosságot. Videó!


1770. december 17-én keresztelték meg Ludwig van Beethovent, ennyit tudunk biztosan a születése körüli időkről. Ezért úgy tartjuk számon, idén 250 éve született a világtörténelem egyik legnagyobb muzsikusa – 2020 így jubileumi év lett.

Az ünnep egyik legkülönlegesebb megnyilvánulása a bajorországi Utting am Ammersee mellett látható: Beethoven portréját egy kukoricával és kenderrel tarkított napraforgómezőben alakították ki.

Így mindjárt egy hatalmas labirintust is összehoztak a helyi farmerek: itt nemcsak el lehet tévedni, de el is lehet mélyedni a géniusz életében és zenéjében a tájékoztató táblákkal. Sőt egy keresőjáték is vár a látogatókra.

Corinne és Uli Ernst, vagyis az alkotók 21 esztendeje minden évben egy-egy sövénylabirintussal gazdagítják a tájat. A Beethoven-portrén februárban kezdtek dolgozni, nyárra lett tökéletes. Szeptember végéig várja a vendégeket.


Friss

Számos megoldás létezik kövér kedvenceink lefogyasztására

Az Egyesült Királyságban tartott kutyák több mint 50-, a macskák körülbelül 40 százaléka túlsúlyos vagy elhízott az Állateledel-gyártók Szövetsége (Pet Food Manufacturer Association) felmérése szerint – írja a Haszon Magazin.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk