Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.A Magyarország legjobb bártenderei által készített, egyedülálló recepteket tartalmazó kiadvány elengedhetetlen útmutató a koktélfogyasztás kiemelkedő helyszíneihez.

Június 27-én az InterContinentál Budapest Hotelben rendezik meg idén a Bar Show Budapestet, melynek programjain a résztvevők akár a magazinban szereplő koktélokat is megkóstolhatják.


A Koktél Magyar Bajnokságon ugyanis nem csak az derül ki, hogy mely hazai bárok a legjobbak, és hogy kik hazánk legprominensebb bártenderei, de az érdeklődök részt vehetnek a Nyissunk Együtt! magazinban szereplők között tartott koktélkóstoláson, illetve a közönségkedvenc kiválasztásán.

Jegyeinket nem csak a helyszínen, de online is megvásárolhatjuk. Ezt a WhiskyNET weboldalán tehetjük meg, ahol akár a Nyissunk Együtt! magazin egyik példányát is beszerezhetjük.

A figyelmetekbe ajánljuk