Megnyílt az arab világ első Herendi porcelánüzlete

Abu Dhabi egyik legexkluzívabb bevásárlóközpontjában, az Avenue at Etihad Towers épületében nyílt meg az arab világ első, kizárólag Herendi porcelánt árusító üzlete, mely kézi készítésű és festésű porcelánkészleteket, lakberendezési tárgyakat és mesterdarabokat kínál – számolt be róla a Herendi Porcelánmanufaktúra.


Mint írják, az Al Mazroui Group és a Herendi Porcelánmanufaktúra közötti partneri együttműködési megállapodás eredményeként nyitotta meg kapuit az elmúlt hetekben a Herend United Arab Emirates nevű üzlet.

Az abu dhabi Herend üzlet fő célcsoportja a prémium kategóriájú porcelánkészletek és lakberendezési tárgyak iránt érdeklődő közönség az Egyesült Arab Emírségekben és az Öböl-térségben.

Exkluzív helyszín  

Az Avenue at Etihad Towers a legkifinomultabb divat és ékszerek rajongóinak kiemelt célpontja, ahol világmárkák kínálják legújabb kollekcióikat.

A bevásárlóközpont ideális helyszínt biztosít a prominens vásárlók, többek között a királyi család tagjainak és az ország legbefolyásosabb személyeinek meghódítására. A szomszédos országokból idelátogató, jelentős vásárlóerővel bíró turistákkal kiegészülő ügyfélkört tekintve bátran kijelenthető, hogy az abu dhabi üzlet megnyitása a Herendi márka bevezetésének fontos állomása a térségben.

Magyar stílus 

A közlemény szerint az abu dhabi Herend üzlet kialakítása a budapesti Herendi Porcelán Palota stílusjegyei alapján történt, az egységes nemzetközi Herend márkakép kiépítése jegyében. Az üzlet belsejét egyszerűség és európai elegancia jellemzi, és a budapesti zászlóshajó márkabolt számos arculati eleme megtalálható benne: a márványpadló, a fekete, fából készült szekrények és a nyitott, fehér tölgyfa polcok egy kis darab Magyarországot varázsolnak az arab fővárosba.

A Közel-Kelet hangulata

Az üzlet választéka is a Közel-Kelet hangulatát idézi: kínálatában az európai kávés-, teás- és étkészletek, valamint vázák mellett a helyi vásárlók nagy örömére a tradicionális arab finjanok is megtalálhatók, ez pedig annak köszönhető, hogy az arab világot jelképező emblematikus csészéket a herendi mesterek kiváló szaktudással a termékinnováció jegyében porcelánból is elkészítették. Az üzletben természetesen minden klasszikus Herendi minta, a Viktória, a Rothschild, a Batthyány és az Apponyi dekor is megtalálható, rengeteg színváltozatban.

Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web
A figyelmetekbe ajánljuk