Ha azt gondolod, hogy az Egyesült Államok Nyugati Partján terjedő erdőtűz a térséget sci-fi jellegű disztópiává alakította, akkor nem tévedsz nagyot.


San Francisco bridge h\u00edd t\u0171z

hu.123rf.com

A szokatlan és félelmetes jelenségről Terry Tsai töltött fel egy videót Youtube-ra, mely mára az egész internetet meghódította. A felvételek eredeti készítője nem a San Fransiscó-i lakos volt, ő csak kiegészítette a videót a Bladerunner 2049, cyberpunk stílusú zenéjével, melynek zeneszerzője az Oscar-díjas Hans Zimmer volt.

A piros- és narancsszínben pompázó égboltról az drónfelvételeket a DoctorSbaitso nevet viselő művész készítette.

A videót a feltöltést követő pár napban már több mint 858 ezren láttak. (Az eredeti felvételek 72 ezer környékénél járnak – a szerk. ) A felvételeket nézve tényleg úgy érezzük magunkat mintha egy cyberpunk-filmben sétálnánk.

Forrás: Boredpanda

Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 01.27.

Ott Anna életében (ahogy másoknál is) a laptop vette át a vezető szerepet a tárgyak közt 2020-ban, de szorosan ott van mögötte a listán a borospohár is. A művészeti vezető, kulturális menedzser erről is mesélt nekünk a Hamu és Gyémánt magazin téli lapszámában megjelent interjúsorozatban, ahol arra kértünk öt közéleti szereplőt, pakolják ki képzeletbeli táskájukból a tavalyi évüket meghatározó fontos tárgyakat.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk