Ha azt gondolod, hogy az Egyesült Államok Nyugati Partján terjedő erdőtűz a térséget sci-fi jellegű disztópiává alakította, akkor nem tévedsz nagyot.


San Francisco bridge h\u00edd t\u0171z

hu.123rf.com

A szokatlan és félelmetes jelenségről Terry Tsai töltött fel egy videót Youtube-ra, mely mára az egész internetet meghódította. A felvételek eredeti készítője nem a San Fransiscó-i lakos volt, ő csak kiegészítette a videót a Bladerunner 2049, cyberpunk stílusú zenéjével, melynek zeneszerzője az Oscar-díjas Hans Zimmer volt.

A piros- és narancsszínben pompázó égboltról az drónfelvételeket a DoctorSbaitso nevet viselő művész készítette.

A videót a feltöltést követő pár napban már több mint 858 ezren láttak. (Az eredeti felvételek 72 ezer környékénél járnak – a szerk. ) A felvételeket nézve tényleg úgy érezzük magunkat mintha egy cyberpunk-filmben sétálnánk.

Forrás: Boredpanda

Friss

Három táncos film, amit látni kell!

Ha minden jól alakul, nyáron akár már ismét bulizhatunk. Ehhez persze nem árt, ha időben elkezdjük újra begyakorolni egykor már jól bevált mozdulatainkat. Ha pedig megkopott emlékeinkből csak nehezen tudnánk visszaidézni, mikkel váltunk a táncparkett ördögeivé, nézzünk meg gyorsan pár táncos filmet, azok majd ellátnak minket elég ihlettel. Mutatunk is gyorsan hármat.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk