Mutatunk egy orosz nőt, aki összeházasodott egy aktatáskával

Három-négy órán át folytattunk filozófiai beszélgetéseket" ─ mesélte férjéről egy Moszkvából származó fiatal nő, Rain Gordon. Öt éve ismerkedett meg férjével, Gideonnal, aki egy fém aktatáska. Rain ellenállhatatlannak találta, ezért megvette őt, a többi pedig történelem.


Rain Gordon már nagyon fiatalon elkezdett rajongani a tárgyakért, melyekről azt gondolja, hogy lelkük van. Ezt animizmusnak nevezik, a fejlődéspszichológia a gyermekek játéka, világlátása kapcsán használja leginkább a kifejezést, mivel őket jellemzi az animizmus. Jean Piaget gyermekpszichológus szerint ez egy gondolkodási hiba, ami onnan ered, hogy a gyermek magából indul ki: ha neki vannak szándékai, akkor minden másnak is kell, hogy legyenek szándékai. Ám az animizmus megjelenik a vallásokban is. A kelták, rómaiak és indiánok szerint például lelke van minden fának.

Rain már tizenéves korában beleszeretett egy bevásárlóközpontba, akkor viszont ezt még nem merte bevallani senkinek. Most megosztotta a történetét a világgal, mert nem szeretné, ha a hozzá hasonlókat megbélyegeznék ─ olvasható az Odditycentral hasábjain.

„Az emberek nem értik az érzésemet. Azt mondták, hogy beteg vagyok, és kezelést kell kérnem. Nem hagyom, hogy ezzel megbántsanak. (…) Lassan rájöttem, hogy kezdek beleszeretni. Megosztottuk első ölelésünket és csókunkat, és több időt töltöttünk együtt esténként és éjszakánként. Három-négy órán át folytattunk filozófiai beszélgetéseket."

─ nyilatkozta Rain.

Gordon 2015-ben vásárolta meg Gideont, idén júniusban pedig, noha nem hivatalosan, de a családok és a barátok jelenlétében összeházasodtak. Rain 2017-ben randizott egy férfival is, de szakítottak. Szakításuk egyik oka az volt, hogy a párja felfedezte az élettelen tárgyak iránti szeretetét, és egyszerűen nem tudott olyan kapcsolatba lépni vele, mint a nő Gideonnal.

Szerkesztette: Mircse Andrea

A figyelmetekbe ajánljuk