A showbiznisz kegyetlen és senkit nem kímél. Elég ugyanis egyetlen rosszul sikerült film ahhoz, hogy Hollywood hátat fordítson akárkinek. Cikkünkben 8 olyan színészt mutatunk be, akik pontosan így jártak.

Demi Moore – G.I. Jane

Welcome to a world, where it's not only about surviving, but all about thriving! Welcome to Jugaadistan, jahan pyaar, dosti, paisa ...

GI Jane Official Trailer | Demi Moore | Hollywood Movie | @lionsgateplay

Demi Moore az 1990-es Ghost című film után pályafutása legjobb időszakában volt, ez a sikerszéria azonban nem tartott túl sokáig.

Már az 1996-os Sztriptíz című film is negatív visszhangot váltott ki a kritikusokból, az egy évvel később bemutatott G.I. Jane azonban teljes kudarc volt, sokak szerint pedig véglegesen visszavetette a színésznő karrierjét.

Ez a fajta kritika volt az, ami tényleg egy olyan térbe küldött, ahol egy kicsit elvesztettem a szenvedélyt, és ez talán elbátortalanított

– mondta egykor a színésznő a film utáni időszakról.

Chris Klein – Rollerball

The original trailer in high definition of Rollerball, directed by John McTiernan. Starring Chris Klein, Jean Reno, LL Cool J and ...

Rollerball (2002) ORIGINAL TRAILER [HD 1080p]

Chris Kleint az Amerikai Pite-filmek egyik szereplőjeként ismerte meg a világ, a széria második része után azonban elvállalta a Rollerball című mozi főszerepét, ami utólag borzalmas döntésnek bizonyult.

Az 1975-ös azonos című film remake-je rendkívül rossz kritikákat kapott a nézőktől és a szakmától egyaránt, ezzel pedig Klein – egyébként felívelő – karrierje azonnal összeomlott.

Lindsay Lohen – Tudom, ki ölt meg

It's incredibly easy to see the flaws in a movie like I Know Who Killed Me. The script by Jeff Hammond is ludicrous, riddled with plot ...

I Know Who Killed Me (2007) Trailer

Az 1990-es évek végén és a 2000-es évek elején Lindsay Lohen volt a világ legnagyobb tinisztárja. 2007-ben azonban egy kisköltségvetésű film alaposan keresztbe tett neki.

A Tudom, ki ölt meg című horror sokak szerint a forgatókönyvtől kezdve a színészi játékig egy katasztrófa volt. A forgatás idején ráadásul Lohan számos szenvedélybetegséggel küzdött, ezáltal pedig rendkívül nehéz volt együtt dolgozni vele.

A színésznő egyébként később maga is elismerte, hogy a mozi nem sikerült a legjobban.

Ez is érdekelhet: 4 film, amely segítségével kipihenheted a téli időszak fáradalmait

Elizabeth Berkley – Showgirls

Showgirls (Film) Nomi sogna di diventare una ballerina. Viene assunta allo Sturdust, un grande casinò, nel musical che la farà ...

Showgirls Trailer

Elizabeth Berkley neve sokak számára teljesen ismeretlenül cseng, ez pedig nem véletlen. A színésznő volt ugyanis a főszereplője a kritikacunamit elszenvedő Showgirls nevű produkciónak, amely felfoghatatlan mennyiségű negatív véleményt kapott.

A legtöbben Berkley színészi játékán voltak fennakadva, a nézők és a kritikusok is alaposan nekimentek a teljesítménye miatt.

Ez pedig akkora károkat okozott neki, hogy a film után konkrétan az ügynöke sem volt hajlandó vele dolgozni.

Bár a következő években Berkley felűnt egy tinédzsereknek szóló sitcomban, a Showgirls végérvényesen rányomta a bélyegét a karrierjére.

John Travolta — Battlefield Earth

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: ...

Battlefield Earth (2000) Official Trailer #1 - John Travolta Movie HD

John Travolta karrierjét mindig is hullámvölgyek jellemezték, jó példa erre a Grease utáni lassítás is, amelyből Quentin Tarantino Ponyvaregénye húzta ki.

A második válság azonban sokkal súlyosabb volt, ugyanis a mai napig nem sikerült kilábalnia belőle, legalábbis a kritikusok egy része szerint.

Ezt a 2000-es Battlefield Earth nevű produkció okozta, amelynek Travolta volt a rendezője és az egyik főszereplője is. A mozi az Arany Málna-díjak számában, valamint a negatív kritikák mennyiségében is listavezető lett, ráadásul a befektetett 70 millió dollárból még a felét sem volt képes visszahozni.

Geena Davis – A kincses sziget kalózai

Cutthroat Island 1995 A female pirate and her companion race against their rivals to find a hidden island that contains a fabulous ...

Cutthroat Island 1995 Trailer | Geena Davis | Matthew Modine

1991-ben Geena Davis több díjat is bezsebelt a Thelma & Louise című filmklasszikusban nyújtott alakításáért. Négy évvel később azonban megjelent a A kincses sziget kalózai című produkció, és Davis karrierje lejtmenetbe került. A 98 millió dollárból készült film mindössze 10 millió dollárt hozott a kasszáknál, ami óriási veszteséget jelentett.

Az ipar egy ilyen nagy kudarcot nem tudott neki megbocsátani, a Thelma & Louise-ban nyújtott munkáját hirtelen minden producer és rendező elfelejtette.

Davis soha többé nem kapott nagy szerepet.

Mike Myers – Love Guru

Check out the official The Love Guru (2008) trailer starring Mike Myers! Let us know what you think in the comments below.

The Love Guru (2008) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Mike Myers a Wayne világa és az Austin Powers-filmek okán az előző évezred utolsó éveinek egyik legnagyobb nevettetője volt.

A színész ezután egy újabb sikerprodukcióban, a Shrekben a címszereplő hangját adta, filmjei azonban a legjobb indulattal sem mondhatók kiemelkedőnek.

A macska – Le a kalappal című mozit is sokan kritizálták már, de az abszolút mélypontot a Love Guru című vígjáték jelentette, amely kudarcból a színész karrierje a mai napig nem tudott feléledni.

Jennifer Love Hewitt – Jewtopia

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: ...

Jewtopia Official Trailer #1 (2013) - Jennifer Love Hewitt Movie HD

Jennifer Love Hewittot az 1990-es évek elejétől a 2000-es évek végéig számos nagy moziban láthattuk, 2012-ben azonban szerepelt a Jewtopia című filmben, amely az azonos című Broadway-darab alapján készült.

A produkció negatív kritikákat kapott a közönségtől a sztereotip karakterformálás, valamint a sok buta vicc miatt. A filmet követően Love Hewitt gyakorlatilag eltűnt a színről, és „csupán” tévésorozatokban láthattuk őt.

Forrás: ITT, ITT