VinCE magazin/Talabér Géza
Bélszín Rácz Jenőtől – így készíti egy sztárséf (x)
2021-07-02
Van egy étterem, ahová azok járnak, akik nem csupán jóllakni szeretnének, hanem gasztronómiai élményben részesülni, és élvezni annak minden pillanatát. Ez a hely Rácz Jenő új alkotótere, a Rumour, amely készen áll arra, felpörgesse a hazai gasztroszcénát. A sztárséf a SPAR Válogatás borszelekciójának kiemelt tételeihez alkotott ételeket. De vajon milyen recepteket ajánlana egy sztárséf? Cikksorozatunk legújabb részéből kiderül!
A bélszín
Főzzük meg a burgonyát héjában. Amikor megpuhult, törjük át burgonyatörővel. Adjunk hozzá vajat, tejet, tejfölt, majd a végén a parmezánt. Ízlés szerint sóval ízesítsük.
A paprikasaláta
Tegyük be a kimagozott paprikákat a sütőbe, és süssük 200 fokon 20 percig. Amikor kész, húzzuk le a héjukat, és késsel vágódeszkán vágjuk apróra a húsukat. Ha kihűlt, adjuk hozzá a snidlinget, és ízesítsük lime-mal, sherryecettel.
VinCE magazin/Talabér Géza