Egy online slágercsatában fognak megmérkőzni egymással, amiben legnagyobb slágereiket versenyeztetik.


A két legendás producer, Swizz Beatz és Timbaland nagy sikerrel futtat a karantén óta egy online formátumot, amiben két nagy előadó összecsap egymással 20 körben. Mindegyik körben lejátszanak egy dalt a legnagyobb slágereik közül, amolyan fiktív boxmeccsként, a végső győztes pedig a közönség, ahogy végignézi, hogy legendák reflektálnak a saját és egymás munkásságára.

www.youtube.com

EPIC! Timbaland vs Swizz Beatz IG Live Beat Battle Coronavirus Lockdown Edits

Swizz Beatz most elkotyogta, hogy egy jövőbeli Verzuz összecsapásra sikerült megnyerni az OutKastet és az A Tribe Called Quest rapformációt, hogy 20 körben versenyeztessék meg igencsak gazdag zenekatalógusukat. Vagyis Andre 3000 és Big Boi élőben fog szerepelni Q-Tip, Jarobi White és vélhetően Ali Shaheed Muhammad ellenében, amennyiben nem csak egy tag képviseli a két bandát.

www.youtube.com

Sean Garrett vs The-Dream IG Live Battle Part 3 [3/28/2020]

Az A Tribe Called Quest azóta nem szerepelt közösen, hogy véget ért legutóbbi lemezük sajtókörútja, amin utoljára lehetett hallani a sajnálatos módon elhunyt egykori tagukat, Phife Dawgot. Az OutKast esetében a legutóbbi turnéjuk óta nem volt együtt a páros nyilvánosan, zenei duó minőségben. Ebből a szempontból is óriási dolog ez az összecsapás.

(Forrás: Brooklyn Vegan)