Decemberben szinte biztos, hogy egyre többen kerülünk az ünnep bűvkörébe, ha azonban még nem járt át teljesen a karácsony szelleme, érdemes megnézned ezeket a netflixes karácsonyi filmeket!

Karácsonyi románc

A nemrégiben eljegyzett és velejéig elkényeztetett szállodai örökösnő (Lindsay Lohan) karácsony előtt néhány nappal síbalesetet ...

Karácsonyi románc | Lindsay Lohan | Hivatalos előzetes | Netflix

A streaming-platform egyik nagy 2022-es karácsonyi újdonsága Lindsay Lohan főszereplésével érkezik a Netflixre. Lohan egy frissen eljegyzett örökösnőt alakít, aki egy baleset következtében egy síparadicsomban rekedt.

A Karácsonyi románc az egyik a Netflixre érkező két exkluzív Lindsay Lohan-projekt közül. A másik produkció az előzetes tervek szerint az Irish Wish címet viseli, és 2023-ban kerül bemutatásra.

A szerelem illata

A romantic comedy about the lies we tell for love. An unlucky-in-love LA girl (Nina Dobrev) falls for a rugged East Coast guy ...

Love Hard | Official Trailer | Netflix

Egy reménytelenül szerelmes Los Angeles-i lány, Natalie (Nina Dobrev) beleszeret egy jóképű keleti parti srácba, Tagbe (Darren Barnet) egy társkereső alkalmazáson keresztül. A lány pedig úgy dönt, hogy meglepi őt az ünnepekkor és nála tölti a karácsonyt. Ám a várva várt nagy találkozás mégsem egészen úgy alakul, ahogy azt elképzelte. Rájön, hogy a férfi, akivel egész végig beszélgetett, áhított szerelmének gyerekkori barátja Josh (Jimmy O. Yang).

Karácsony veled

Amikor Angelina, az énekesnő karrierje holtpontra jut, fiatal rajongójánál keresi az inspirációt. Ennél sokkal többet talál.

Karácsony veled | Hivatalos előzetes | Netflix

A karrierjét unalmasnak érző, kissé kiégett popsztár, Angelina (Aimee Garcia) megszökik, hogy teljesítse egy fiatal rajongója kívánságát egy New York-i kisvárosban, ahol nemcsak a karrierje újjáélesztéséhez talál inspirációt, hanem belebotlik az igaz szerelembe is. A nagy ó pedig nem más, mint Miguel, akit Freddie Prinz Jr. alakít.

A Jangle család karácsonya

Zenés kaland, vizuálisan is elbűvölő előadás - A Jangle család karácsonya új, szemet-lelket gyönyörködtető családi karácsonyi ...

A Jangle család karácsonya | Minden megtörténhet | Hivatalos előzetes | Netflix

A Jangle család karácsonya című családi-musicalt David E. Talbert írta és rendezte. Az életteli Cobbleton városkában játszódó történetben a híres játékkészítő mester, Jeronicus Jangle történetét követi nyomon. Amikor hűséges gyakornoka ellopja féltve őrzött alkotását, Jeronicus hasonlóan okos és leleményes unokáján és egy régen elfelejtett találmányon múlik, hogy begyógyítsák a régi sebeket és újraélesszék az elfeledett varázslatot. A főbb szerepekben az Oscar-díjas Forest Whitakert, az Emmy-díjas Keegan-Michael Key-t és Madalen Millst láthatjuk.