Ezek a legjobb lejátszási listák home office-hoz

Milyen is valójában a home office? Sokszor bonyolult, stresszes és a legtöbbször ingerszegény. De vajon van-e jó oldala az otthoni munkavégzésnek? A válasz egyértelműen igen, hiszen végre olyan zenét hallgathatunk, amilyet csak akarunk.

Ráadásul a zenehallgatás sok esetben enyhítheti is a fent felsorolt problémákat. Külön öröm, hogy a streaming-szolgáltatók aranykorában a legtöbb zenelájátszó alkalmazáson gyakorlatilag stílustól függetlenül, az adott hangulatunknak megfelelően válogathatunk a lejátszási listák között. Ezekből mutatunk most ötöt.

1. Pop remix

Popelőadók legfrissebb számai egy helyen: Lady Gaga, Dua Lipa, Normani és mindenki más, akik egymás ellen harcolnak a toplisták élén, és sorra viszik haza a legrangosabb díjakat. Ha rajongsz a populáris zenéért, ez a te listád!

2. COLORS

www.youtube.com

Moses Sumney - Cut Me | A COLORS SHOW

Ne csodálkozzunk a COLORS STUDIO Youtube-csatornájának számain. A több mint 4 millió feliratkozó és több százmilliós nézettségek tökéletesen alátámasztják, hogy ez az egyik legjobb dolog, ami az elmúlt pár évben történt a videómegosztón. A titka pedig egyértelműen abban rejlik, hogy nem szól másról, mint a minden manírtól mentes, tiszta zenéről. Ennek örömére álljon itt az összes számot felsorakoztató lejátszási lista.

3. Disney Hits

Óriási Disney-fan vagy? Kívülről tudod az összes dal szövegét, függetlenül attól, hogy épp az angol, vagy a magyar verziót hallgatod? Akkor itt van a tökéletes lejátszási lista számodra. Több mint négy óra meseországban.

4. Magyar top 50

Ez a naponta frissülő Spotify-lista azoknak szól, akik egyszerre rajongói a magyar és a nemzetközi művészeknek. Egy 50 számból álló toplista, mely a Magyarországon legtöbbet hallgatott számokat mutatja be nekünk.

5. COVID-19 Quarantine Party

A legtöbb zenelejátszó alkalmazás, illetve a legnagyobb videómegosztó portál egyaránt – vagy legalábbis azoknak felhasználói – hamar felismerték az igényt a karantén lejátszási listákra. A COVID-19 Quarantine Party egyike volt az első ilyen playlisteknek, előnye pedig, hogy minden zenei stílust magában foglal, legyen az pop, soul vagy akár heavy metal.