Kérdés, hogy Darth Vaderként, vagy Anakin Skywalkerként látjuk majd a Mandalorian-spinoffban.

Hayden Christensen volt Anakin Skywalker a Star Wars-előzménytrilógiában, aki A sithek bosszújában aztán Darth Vaderré vált. Azt már lehet tudni, hogy a színész visszatér majd a film után 10 évvel játszódó Kenobiban is, ami mint a címe is jelzi, mesteréről, Obi-Wan Kenobiról szól majd. Kiderül valószínűleg, mi történt vele a két trilógia közt.

Most viszont kiderült, hogy nem ez lesz az egyetlen Star Wars Disney+ sorozat, amiben Christensen feltűnik majd. Szerepelni fog ugyanis az Ahsoka című sorozatban is, ami a Mandalorianban felvezetett címszereplő saját szériája lesz. Na de itt jön a csavar! A Mandalorian ugyanis 5 évvel A Jedi visszatér után játszódik és annak kvázi egyenes leágazása lesz az Ahsoka.

www.youtube.com

Anakin & Ahsoka | Heartbreaking

Ha pedig esetleg valaki nem emlékezne rá, Darth Vader az eredeti trilógia végén eléggé meghal. Szóval vagy az lesz, hogy visszahozzák a halálból, vagy flashbackek formájában fogjuk látni. Utóbbi esetében mégegy csavar, hogy vajon Darth Vaderként, vagy még Anakinként fogjuk látni. Az animációs sorozatokban ugyanis Ahsoka mestere Anakyn volt. Hamarosan kiderül!

(Forrás: Consequence)