Egyikőjük New Yorkból, míg a másik pedig Los Angelesből fog majd bejelentkezni.

A koronavírus-járvány kezdete óta minden egyes díjátadó gála előtt hatalmas kérdés, hogyan is fognak majd műsort csinálni a szervezők a vírusvédelmi szabályok betartásával. Most a Golden Globe egy érdekes újítást vezet be, a műsor két házigazdája, Amy Poehler és Tina Fey nem ugyanabból a városból vezeti majd a show-t. Előbbi Los Angelesben lesz a Beverly Hilton hotelben, míg utóbbi majd New Yorkból köszön be a Rainbow Roomból.

Ami pedig a jelölteket, díjazottakat és az azokat bejelentőket illeti, a tervek szerint a világ számtalan pontjából lesz bejelentkezés, bár egyelőre keresik még annak is a módját, hogy valamelyik nagyobb városban néhány sztár összegyűlhessen egy nagyobb helyre a műsor folyamán. Ez a következő 24 napban fog majd eldőlni, vélhetően a járványhelyzet alakulását figyelembe véve.

www.youtube.com

2015 Golden Globes Funny Host Tina Fey and Amy Poehler

Ez lesz egyébként Amy Poehler és Tina Fey negyedik közös Golden Globe gálája, amit közösen vezet, még ha most először a történelemben nem is lesz ugyanazon a helyen fizikailag a két komikus házigazdaként. 2013-ban feleltek ők a szórakozásért először, aztán a nagy sikerre való tekintettel még zsinórban kétszer ismét felkérték a gála levezetésére őket. Február 28-án minden kiderül majd!

(Forrás: Billboard)