Fotó: taste.com.au
Könnyű vendégváró falatok: fetás tekercsek zöldséges mártogatóssal
2020-07-03
Íme a tökéletes recept, ha valami izgalmas és könnyű, húsmentes nassolnivalóra vágysz a grillszezonban!
Fotó: classicaussierecipes.com
Hozzávalók 4 személyre:
A fetás tekercsekhez:
A mártogatóshoz:
A legjobb, ha mártogatóshoz szánt paprikát és paradicsomot grillen, a parázs első fázisában készítjük, amikor hőfoka még túl magas a húsok készítéséhez, de a zöldségeket hirtelen megkapatva egy kis füstös ízt kölcsönözhetünk nekik. A paprikát és paradicsomot 10–15 percen át grillezzük. Ha kész, lehűtjük, és apró kockákra vágjuk. Felaprított petrezselymet, olívaolajat, kevés citromlevet, sót és borsot adunk hozzá, és ezzel tálaljuk a tekercseinket.