Az év egyik legjobban várt videójátékának Lizzy Wizzy karaktere egy popsztár és Grimes kölcsönzi hozzá hangját és külsejét. Most pedig kijött az első lemeze a fiktív popsztárnak.

Megjelent végre az év talán legjobban várt játéka, a Keanu Reeves kűlsejét és hangját is felvonultató Cyberpunk 2077, ami a disztópikus jövőben játszódik. A játékban Grimes is feltűnik, aki egy Lizzy Wizzy nevű karakternek kölcsönzi a hangját. A popsztár által megformált fiktív popsztár egy csillogó króm cyborg rózsaszín hajjal, aki az egyik legnagyobb sztárnak számít Night Cityben, ahol a játszódik a játék története. A számait folyamatosan játszák a rádiók a játékon belül.

www.youtube.com

Cyberpunk 2077 — Official Launch Trailer — V

Most viszont a fikcióból valóság lett, ugyanis Lizzy Wizzynek megjelent az első lemeze a rövid This story is dedicated to all those cyberpunks who fight against injustice and corruption every day of their lives! címmel. Ez nagyjából annyit tesz, hogy ez a történet azoknak a cyberpunkoknak lett dedikálva, akik életük minden napjában küzdöttek az igazságtalanság és a korrupció ellen.

Az egyelőre csak Apple Music-on elérhető anyag sokkal inkább egy DJ mix, mintsem egy szokásos stúdióalbum. Grimes legutóbbi lemezének, a Miss Anthropocene-nek az átdolgozott dalai melett olyan modern klasszikusok remixeit hallhatjuk rajta, mint Rihanna Bitch Better Have My Moneyja, Ariana Grande Into Youja, vagy éppen a t.A.T.u Not Gonna Get Usja. Sőt azt is hallhatjuk rajta egy mashupnak köszönhetően, hogyan hangzana együtt Kendrick Lamar és a Ramones.

(Forrás: Dazed)