A BMW műalkotása a 7-es modell új generációja, mely tiszta eleganciát sugall bármerre jár. Minden egyes porcikája hordozza a hamisítatlan prémium jegyeket, ezzel magas szintű vezetési élményt kínálva tulajdonosának.


Az ikonikus orr-dizájn, a Swarovski kristályokból álló BMW Iconic Glow első fényszórók és a megvilágított körvonalú vese csak fokozzák a prémium érzetet. Áramlást segítő esztétikája tágas belsőt rejt, mely semmihez sem hasonlítható kényelmet nyújt.

A belső tér multifunkcionális kezelőszervvel van felszerelve, melyet kiegészít a BMW Curved Display kijelző. A luxus velejárója a Sky Lounge panoráma üvegtető, mely nappal bőséges mennyiségű fényt enged az utastérbe, éjszaka pedig dinamikus fényeffektusainak segítségével semmi máshoz nem hasonlítható atmoszférát teremt.

A hátsó ülés egy új világot nyit meg a felhasználó számára, hiszen Executive Lounge ülőhely kellemesen pihentető, amennyiben lábát a kihajtható támaszra helyezve utazik. A hátsó ajtókon integrált érintőképernyők találhatók, mellyel könnyedén irányítható a BMW Theatre Screen képernyő, illetve többek között az ülés és a klímaberendezés. Az eleganciát tovább fokozza a Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzó rendszere, mely a füleket hívja bizsergetően izgalmas utazásra.

Tesztvezetés | BMW Budapest Motors (bmw-budapestmotors.hu)