Na, de miben más az Amazon főbérlőkre szabott terméke, mint a sima?Az Amazon bejelentette új Alexa For Residential nevű szolgáltatását, amit kifejezetten főbérlőkre szabott. A cél az, hogy azoknak a bérlőknek is elérhetővé tegyék okosotthon funkcióikat, akiknek nincs pénzük sajátot venni, vagy mondjuk nincs saját Amazon felhasználói fiókjuk és éppen csak megszállnak rövid időre valahol.

Saját fiók nélkül is elérhetőek olyan funkciók, mint az ébresztés, vagy éppen információ kérése hírekről és időjárásról. Az ingatlantulajdonosok új, személyre szabott funkciókat is hozzáadhatnak. Például beállíthatják azt is, hogy a bérlő az Alexa segítségével fizesse ki a szoba vagy lakás árát. De akár üzenhet is a főbérlőnek az okoskütyüt használva.

A főbérlőknek és szállodatulajoknak ugyanakkor nincs hozzáférésük sem a privát beszélgetéseinkhez, sem a felvételekhez, amiket a postafiókunkra rögzítünk. A szerkezet minden nap törli őket a biztonság kedvéért. Amennyiben pedig kiköltözünk, a főbérlő könnyedén vissza tudja állítani a saját alapbeállításaira az eszközt, anélkül, hogy egyenként vissza kellene állítania a különböző beállításmódosításainkat – írja a TechCrunch.

Friss

NASA, ESA, STScI, Zili Shen (Yale), Pieter van Dokkum (Yale), Shany Danieli (IAS)

Sötét anyag nélküli galaxisra bukkant a Hubble

A sötét anyag minden kétséget kizáró hiányát azonosította az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA Hubble űrteleszkópja egy ultradiffúz galaxisban (UDG).

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Hazánkban forgatják a népszerű Netflix-sorozat következő évadát

Midsommar, Árnyék és Csont, Borderlands pár szuperprodukció, amit a közelmúltban forgattak hazánkban, és úgy tűnik nincs megállás!
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk