Folytatás készül az Ál/Archoz

A Godzilla vs. Kong rendezője veheti kezelésbe majd az új részt.


Rebootolják az Ál/Arcot, John Woo hongkongi rendező legsikeresebb az Egyesült Államokban készült filmjét, amiben John Travolta és Nicolas Cage cserélnek arcot és feszülnek egymásnak. Az eredeti amolyan klasszikussá nemesedett az évek folyamán, mint az egyik legszórakoztatóbb kattant akciófilm.

Az új verziót Adam Wingard rendezi és írja állandó alkotótársa, Simon Barrett segítségével. Wingard legújabb filmje, a Godzilla vs. Kong hamarosan érkezik a mozikba és az HBO Maxra, neki köszönhetjük még a You're Next! című horrort, továbbá a The Guest című csodát. Instagramján elárulta, hogy a reboot nem remake lesz, hanem direkt folytatása az eredetinek, ugyanis annyira szereti azt, hogy sose vállalkozna rá, hogy remake-ek készít belőle.

Nem ez lesz az első folytatása hosszú évek után egy kultfilmhez egyébként. A The Blair Witch Project folytatásaként funkcionáló Blair Witch-et is ő rendezte, így már van tapasztalata ilyesmiben. Ugyanakkor a folytatás vélhetően új főszereplőpárossal fog készülni, Cage és Travolta nem térnek majd vissza sajnos, vagy legalább is nem lesznek a film főszereplői. Azért persze reménykedhetünk még a felbukkanásukban. Meg abban, hogy a folytatás is ugyanolyan elborult lesz, mint az első.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk