Nincs még semmi a fa alatt? Ajándékozz tudást és élményt szeretteidnek!

Nincs még semmi a fa alatt? Ajándékozz tudást és élményt szeretteidnek!

Az ajándék, ami az ünnepek után is kitart egy egész életen át.


Még maradt pár nap karácsonyig, és sokan csak most kezdik el kapkodni a fejüket, hogy ajándékot szerezzenek szeretteiknek. Ahelyett, hogy a plázákban céltalanul lődörögnénk – főleg egy világjárvány közepén – , és végül kapkodva kiválasztanánk egy nem túl személyes meglepetést, akár már pár ezer forintért adhatunk egy jóval kreatívabb és hasznosabb ajándékot is.

Mindezt pár kattintással az otthonunkból is megtehetjük, és biztosan teljes évi lendületet ad az újévre annak, akinek szánjuk. Ha nem ismerné valaki: a Mester Akadémiáról van szó.

A már két éve elstartolt online oktatási oldalról, ami 2021-nek olyan nevekkel vág neki többek között, mint Alföldi Róbert, Nánási Pál, D. Tóth Kriszta, Nyáry Krisztián vagy éppen a Michelin-csillagos séf páros: Szulló Szabina és Széll Tamás. De még lehetne sorolni a különböző szakmák kiválóságait.

És hogy mit tudnak ők nyújtani? A szakmájuk kiválóságai oktatást tartanak a saját szakterületükről, tudásukról, hivatásukról. Többek között inspirációt, motivációt és tanácsokat is adnak, hogy hogyan érhetjük el a kitűzött céljainkat akár az újévre, akár hosszútávon. Mindezt online videókurzusok formájában bárhol, bármikor.

Mindezt tényleg pár ezer forintért, ráadásul az összes mestertől tanulhatunk, ha az éves bérletet választjuk.

Érdemes ránézni a Mester Akadémia honlapjára, ahol minden részlet megtalálható, illetve a teljes listát is megtalálhatjuk az oktatókról. És még akár az utolsó pillanatban is dönthetünk úgy, hogy ezzel lepjük meg magunkat vagy szeretteinket.

A figyelmetekbe ajánljuk