adventi koszorú

A koszorún túl – öt tökéletes adventváró tárgy

Hamarosan meggyújtjuk az adventi koszorúk első gyertyáját és ezzel hivatalosan is megkezdődik a karácsonyi időszak. A következő négyhetes periódusban a szeretet ünnepére hangolódhatunk. De vajon milyen tárgyakat szerezhetünk be magunknak, ha nem csak egy koszorúval szeretnénk feldobni otthonunkat? Mutatjuk!​A kalendárium

Chanel

A szezon nagy kedvence az adventi kalendárium, mely a várakozás örömét és izgalmát hivatott elősegíteni. Rengetegféle ünnepi naptár közül választhatunk: van, amiben csokoládét találunk, esetleg egy-egy kedves üzenetet, a Chanel adventi kalendáriumában viszont rengeteg terméket. Az naptárral ráadásul az egyik legfontosabb évfordulóját is ünnepli a márka: kereken 100 éve dobták ugyanis piacra leghíresebb parfümjüket, a No.5-ot. Nem csoda, hogy a kalendárium is ezt a formát öltötte magára.

Ár: 270 ezer HUF

A porcelán karácsonyfadíszek

Oliver Bonas

„Idén piros vagy arany legyen? Esetleg ezüstös kék?" – hangzik majd el a kérdés sok családnál a következő négyhetes időszakban. Bár a karácsonyfák végül – akármilyen színt is öltsenek magukra – mindig gyönyörűen néznek ki, egy biztos: az Oliver Bonas porcelán karácsonyfadíszeivel csak fokozhatjuk a hatást. A hagyma sziluettjét, a klasszikus gömböket és csengettyűt idéző díszegyüttes kézzel festett virágmintával és arany részletekkel rendelkezik, színes műszarvasbőr zsinórra van felfüggesztve.

Ár: 3,9 ezer HUF

A gyertyaszett

hay.nl

Ha a koszorú már elkészült, vajon milyen gyertyát kellene hozzá találnunk? Tökéletes választás lehet például a HAY's Stripe Candle színes, játékos kombinációkban megjelenő mintákkal ellátott, eredeti és dekoratív gyertyákból álló termékcsaládja, amely szinte bármilyen adventi koszorút képes még gyönyörűbbé varázsolni.

Ár: 5,4 ezer HUF

A díszpárna

Amara

Felkészíthetjük-e jobban karácsonyra az otthonunkat annál, minthogy beszerzünk egy gyönyörű, angyallal díszített párnát? Nem hisszük. A Jan Constantine karácsonyi angyalpárnája kék vagy rózsaszínű gyapjúfilc felhasználásával készült, melyhez az angyalszárnyakat kézzel hímezték fel. Nagyszerű ajándék karácsonyra, de akár magunkat is meglephetjük vele.

Ár: 47,6 ezer HUF

Az gyerekeknek készült naptár

Merimeri

Nem túlzás azt állítani, hogy az előttünk álló időszakot a gyerekek fogják élvezni a legjobban. Nekik készült a Meri Meri által piacra dobott, papírból készült betlehemi naptár, mellyel a gyerekek akár a Kisjézus születésének történetét is eljátszhatják a gyönyörűen megtervezett és illusztrált figurák segítségével.

Ár: 9,2 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk