A PSG csapatának tagjai keresik a legtöbb pénzt a sportvilágban

A PSG csapatának tagjai keresik a legtöbb pénzt a sportvilágban

Miután hivatalossá vált, hogy az argentin szupersztár, Lionel Messi a francia fővárosba teszi át székhelyét, a PSG futballcsapatának lesz a legnagyobb éves fizetési kerete.

A világ egyik legismertebb sportoldala, a Pubity Sport Instagram posztja alapján Lionel Messi érkezésével 256 millió euróra nő a Paris Saint Germain futballcsapatának szezononkénti fizetési büdzséje. Ezzel minden sportágat figyelembe véve a francia csapat fogja a legtöbbet költeni a sportolóira egy évben.

A hatszoros aranylabdás Messi évi 35 millió eurót fog keresni a most következő szezontól, ami havi közel 3 millió eurót jelent, de emellé még bónuszok is járnak, mint például a 20 millió eurós aláírási pénz.

Ezzel az összeggel az argentin zseni átvette a vezetést a csapaton belüli „fizetési versenyben", egykori barcelonai csapattársát és jóbarátját, Neymart előzte meg, aki azért így sem szomorkodhat évi 31 millió eurós jövedelmével.

Szintén a Pubity Sport Instagramján jelent meg a hír, miszerint az elsőkörben meghidetetett 150.000 darab limitált Messi mezt a rajongók a megjelenést követő 1 perc alatt mind elkapkodták a PSG online boltjából.

A figyelmetekbe ajánljuk