Az új kormányrendelet értelmében, a legtöbb vendéglátóhely igyekszik átváltani az elviteles ételek készítésére vagy a házhozszállításra. Nincs ezzel másképp a Villa Bagatelle csapata sem, akik igyekeztek egy apró csavarral kedveskedni a vendégeiknek.


2010-ben családi vállalkozásként indult hódító útjára a Villa Bagatelle, mely mostanra a 12. kerület egyik legkedveltebb helyévé vált.

A saját konyhával, valamint pék- és cukrászműhellyel is büszkélkedő étterem és pékség az új szabályokhoz alkalmazkodva november 11-től kizárólag elviteles ételekkel készül. A földszinten található Brótpékség a korlátozások ideje alatt megduplázza kapacitásait a kiszolgálás gyorsítása érdekében, amíg az emeleti Bistro nem tud vendégeket fogadni. A pékség kínálata most kiegészült elviteles reggeli és ebéd kínálattal is, a Bistro étlapjáról jól ismert ízekkel. És hogy minden rosszban van valami jó, azt jól bizonyítja az Villa Bagatelle új meglepetése:

Az idén 10 éves étterem most visszahozta az elmúlt 10 év legnagyobb kedvenceit.

Nem maradhatott le az étlapról így a currys sárgarépa-krémleves pirított törökmogyoróval és friss bébiparajjal, a cordon bleu barnavajas burgonyapürével és uborkasalátával, valamint a kacsacomb hagymás tört burgonyával és párolt birsalmás káposztával sem.

Ezen felül hetente változó ajánlatokkal találkozhatunk. A reggeli ízekről sem kell lemondania vendégeknek, elvitelre lehet kapni a legnépszerűbb fogásokat, például a bagatelle reggelit és a lazacos reggelit is. A tőlük megszokott pék és cukrász kínálat pedig változatlanul elérhető.

barackos túros pite

A rendeléssel kapcsolatos információk, és a teljes menüsor megtalálható az étterem honlapján.

Related Articles Around the Web

Friss

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Úgy tűnik, befejeződött a Hubble küldetése

A Hubble még a múlt héten adta meg magát, de akkor még nem tűnt olyan nagynak a baj.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk