Már forgatják a záróévad jeleneteit.

A Peaky Blinders az elmúlt idők egyik legsikeresebb sorozata, a 20.század eleji Anglia és az akkori gengsztervilág mindennapjai egy pillanat alatt elvarázsolták a nézőket. Milliók szurkoltak a láncdohányos bűnbanda vezérnek, Tom Shelbynek és családjának, ám az izgalmas történet most a végéhez ér.

Ugyanis már javában folyik a hatodik évad forgatása, ami az utolsó szezonja lesz a 2013-ban kezdődő BBC szériának. A sorozat írója, Steven Knight szerint a záróévad lesz az eddigi legjobb és legmeglepőbb, a rajongók pedig imádni fogják – számolt be róla a Variety.

Az egyelőre nem derül ki, milyen formában folytatódhat a későbbiekben a történet, - a rajongók egy spin-off sorozatban reménykednek -, de Caryn Mandabach executive producer szerint a Peaky Blinders sikere annyira elsöprő volt, hogy különleges világa ezek nélkül is tovább él majd.

A záróévad premierjének időpontját még nem hozták nyilvánosságra.

Friss

Házi citromfagylalt recept, amit pár perc alatt elkészíthetsz!

Ebben a rekkenő hőségben mi lehet jobb választás, mint egy ínycsiklandó citromos fagyi?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Billie Eilish dühös volt, hogy a hírnév mennyire megváltoztatta az életét

Billie Eilish legújabb stúdióalbuma, a Happier Than Ever megjelenése előtt beszélt arról, hogy rendkívül fiatal volt, amikor már az egész világ ismerte a nevét, és hogy ez milyen nehézségeket okozott neki.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk