A kaptár – Raccoon City visszavár

A kaptár – Raccoon City visszavár

5 előzetes, amiről nem érdemes lemaradni

Egyre nehezebb lépést tartani manapság, annyi tartalom érkezik annyi különböző felületen. Nem csoda, ha az ember folyamatosan lemarad dolgokról. Úgyhogy összeszedtük az előző hét 5 legizgibb előzetesét, hogy képben legyél.


A kutya karmai közt

Megérkezett Jane Campion, a Zongoralecke és A tó tükre rendezőjének új filmjéhez az első előzetes, ami az első filmje a 2009-es Fényes csillag óta. Az ezúttal főgonoszt játszó Benedict Cumberbatch és Kirsten Dunst alakítása kapcsán már most Oscart kiáltanak, december 1-én mi is szemügyre vehetjük majd az alakításukat a Netflixen.

The Book of Boba Fett

A Star Wars-rajongók már évek óta könyörögnek érte, hogy kezdjenek valamit Boba Fett figurájával, aki az eredeti trilógiában menőn néz ki, de hülyén hal meg. Miután a Mandalorianben feltámasztották, Robert Rodriguez bábáskodása mellett saját sorozatot kap, amihez mostmár előzetes is van.

Moonfall

Roland Emmerich a szórakoztatóan ostoba katasztrófafilmek abszolút királya, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint A függetlenség napja, a Holnapután és a 2012. Most pedig új filmjében felteszi a kérdést, amit előtte még senki: mi lenne, ha a Földre esne a Hold, méghozzá vélhetően ufók miatt? Az előzetes alapján alig várjuk, hogy megválaszolja!

Morbius

Akiknek a Venom-filmek túl szórakoztatóan idióták voltak, azoknak itt a Morbius, amiben egy új Pókember-főgonosz kapja meg az antihős sztoriját, amiben végül megmenti a világot. Mondjuk cserébe el kell viselnie egy egész filmen keresztül Jared Letot, aki azért messze nem egy Tom Hardy kategória.

A kaptár – Raccoon City visszavár

Érkezett egy új előzetes az új Resident Evil-filmhez is, ami amolyan rebootja a Milla Jovovich-szériának. Ugyanakkor nem összekeverendő a Netflix hamarosan érkező sorozatával, amihez semmi köze nem lesz az égvilágon. De ha néznél egy jó kis zombihorrort, amit az előzetes kínál, akkor január 6-án mehetsz is rá moziba nálunk.

(Forrás: The Verge)


A figyelmetekbe ajánljuk