yesterday

Ana De Armas rajongói annyira dühösek voltak, amiért a színésznő kimaradt a film végleges verziójából, hogy a bírósághoz fordultak.


Két Ana De Armas rajongó beperelte a Universal filmstúdiót 2019-es Yesterday című filmjének megtévesztő reklámja miatt. A fogyasztóvédelmi keresetben ugyanis állítják, a filmet amiatt kölcsönözték ki az Amazonról egyenként 3,99 dollárért, mert az előzetes alapján úgy tűnt, hogy Ana De Armasnak fontos szerepe lesz benne. A filmet megnézve viszont csalódniuk kellett, ugyanis a színésznő egyáltalán nem szerepelt benne.

De Armas jelenetét Richard Curtis forgatókönyvíró szerint azért vágták ki a filmből, mert egy olyan színésznőt kellett volna alakítania, akivel a főszereplő Jack kölcsönös vonzalmat érez, és mivel Jack már elkötelezett kapcsolatban van Ellie-vel, a közönségnek nem tetszett a De Armas karakterével való flörtölés. Szóval kreatív okokból vágták ki a jelenetet, mert a tesztközönségnek jobban tetszett a film nélküle.

Ugyanakkor a két felperes szerint a stúdió félrevezette az embereket, amikor 10 másodpercig szerepeltette a filmben egyáltalán nem szereplő színésznőt. Állítják, a stúdió megpróbálta felhasználni De Armas hírnevét, aki szerintük ismertebb az átlag néző számára, mint a két főszereplő, Himesh Patel és Lily James.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk