wizz air beszállás
A légitársaság látványosan gyarapítja a járatait az utóbbi időben.

A Wizz Air 5 új repülőgépet telepít a Kijevi Nemzetközi Repülőtérre, kettőt pedig a Lviv Nemzetközi Repülőtérre.

A bővítést követően az ukrán fővárosból Wizz Air-járatokkal lehet majd eljutni Párizsba, Brüsszelbe, Eindhovenbe, Nizzába, Barcelonába, Madridba, Alicantéba, Málagába, Portóba, Palma de Mallorcára, Haniába és Bázelbe.

Shutterstock

A Lvivből felszálló repülők pedig 9 új útvonalon közlekednek, többek között Madridba, Athénba, Thesszalonikibe, Trevisóba – írja a közlemény.

Az új gépek egy része már idén forgalomba áll, a többi jövő őszig. A repülőgép-állomány növelésével a magyar és az ukrán főváros légi összeköttetése is bővülni fog – tették hozzá.

Shutterstock

A Wizz Air idén több útvonalbővítést is bejelentett már. Januárban elindult az első járatuk Abu Dhabiba, majd február elején Szarajevóban, március elején pedig Palermóban nyitottak új bázist.

Májusban közölték, hogy Rómából 32 új útvonalon 19 célországba indítanak új járatokat, múlt szerdán pedig bejelentették a hetedik olaszországi bázis megnyitását a velencei Marco Polo Nemzetközi Repülőtéren.

A magyar utasok is jól jártak az utóbbi időben: október elején jelentették be, hogy közvetlen járat indul Egyiptom egyik legnépszerűbb üdülővárosába, Hurghadába, valamint Jordánia két ékkövébe, Ammánba és Akabába is. De Budapestről a londoni Gatwick repülőtérre, Oslóba és Odesszába, Debrecenből pedig Tel-Avivba és Moszkvába is új járatokat indít a Wizz Air.


A figyelmetekbe ajánljuk